Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondeo 1.5 Ecoboost tapasztalatok:
A bejáratás első 1000 kilométerénél 9 liter feletti átlagfogyasztások voltak, az mostanra rengeteget mérséklődött: elsősorban autópályán, kisebb részben városban, elhanyagolhatóan kevés országúttal 7.7 literen áll most a fogyasztásmérő (kb. ennyit fogyaszt műszer szerint egyenletes 140-nél is). Ezzel egészében véve elégedett vagyok, bár a korábban használt Octavia (1.4 TSI 150 lóval) takarékosságát nem éri el, igaz, nehezebb is 3 mázsával.
Országúton és autópályán jól érezni a 165 lovat: kellemesen, nyomatékosan húz, miközben csendes marad. Szívem szerint mindenkit beültetnék egy dízelbe, majd utána a benzinesbe, mondja meg, melyik tetszett jobban...
Nagyon komoly különbség van kulturált működés terén a benzines javára.
Az autó kényelmes, szép, nem zörög, szinte minden szempontból jól érezhető előrelépés az Octavia után. A tempomat vezérlését viszont nem gondolhatták komolyan... Nagyon bénán lett megoldva. Ugyanígy a 9 hangszórós audiórendszer is halványabb a vártnál. Ugyanígy hiányoznak a csomagtérből az ügyes rögzítő fülek is, de ezeket utólag pótolni fogom.
Egészében véve nagyon elégedett vagyok, azt hozza, amit vártam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Jura Ena 8
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest