- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
Köszi!Mivel távolítsam el?
A legutóbb, amikor felraktam a rendszert (kb.4 hete),az op. rendszer felrakását követően a www.nvidia.com-róllletöltöttem a 178.13-at, de a telepítés nem sikerült, kiírta, hogy az összetevők változatlanok maradtak.Viszont a Windows Update felkínálta a telepítést, s így települt. A korábbi verzióknál nem volt ilyen, símán telepítettem, csak most a legutóbb volt ez, amióta a 60-70 MB helyett kb.100 MB a telepítő.
Még egy kérdésem lenne?
ASUS M2N-E SLI lapom van, nforce chipset.XP esetében felraktam a lemezről a driver-t.Vista esetében viszont, ha feltelepítettem (Vista verzió), akkor nem volt internet kapcsolatom.Legutóbb úgy csináltam, hogy nem telepítettem fel a nforce chipset driver-t, a VISTA felismert mindent.Csak az SP1 után kellet felraknom a hangkártya driver-t.Ekkor volt internet kapcsolatom.Jól csináltam-e így, hogy mivel a VISTA nem kért más driver-t, nem raktam fel semmi mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Nyomtató topik
- Vallás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest