Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hello,
valaki elmondaná, hogy hogy tudok berakni skin-eke a foobar-ba? Már egy órája szenvedek vele, elolvastam 10 guide-ot de mégsem sikerült. Találtam olyat, hogy több fájlt kell kicsomagolni leírás szerint a PanesUI mappába, találtam exe-st, ami elvileg felrakta, mégsem tudom beállítani. Vagyis nem is tudom hol tudnám beállítani. A preferences\display-nél a user interface module-t kéne átállítani default user interface-ről valami másra nem? Nah ezt nem tudom, pedig már minden szart felraktam.

Jah olvastam olyat is, hogy fel kell rakni valami PanelsUI dll-eket, de miután letöröltem mindent nem találtam meg megint neten. + 0.9.6-os (legújabb) verzióm van és olvastam pár témánál, hogy nem műxik 0.9.5-nél újabbon, de egyik se??
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest