Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hello,
valaki elmondaná, hogy hogy tudok berakni skin-eke a foobar-ba? Már egy órája szenvedek vele, elolvastam 10 guide-ot de mégsem sikerült. Találtam olyat, hogy több fájlt kell kicsomagolni leírás szerint a PanesUI mappába, találtam exe-st, ami elvileg felrakta, mégsem tudom beállítani. Vagyis nem is tudom hol tudnám beállítani. A preferences\display-nél a user interface module-t kéne átállítani default user interface-ről valami másra nem? Nah ezt nem tudom, pedig már minden szart felraktam.

Jah olvastam olyat is, hogy fel kell rakni valami PanelsUI dll-eket, de miután letöröltem mindent nem találtam meg megint neten. + 0.9.6-os (legújabb) verzióm van és olvastam pár témánál, hogy nem műxik 0.9.5-nél újabbon, de egyik se??
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- World of Warships
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest