Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Apple MacBook
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hello,
valaki elmondaná, hogy hogy tudok berakni skin-eke a foobar-ba? Már egy órája szenvedek vele, elolvastam 10 guide-ot de mégsem sikerült. Találtam olyat, hogy több fájlt kell kicsomagolni leírás szerint a PanesUI mappába, találtam exe-st, ami elvileg felrakta, mégsem tudom beállítani. Vagyis nem is tudom hol tudnám beállítani. A preferences\display-nél a user interface module-t kéne átállítani default user interface-ről valami másra nem? Nah ezt nem tudom, pedig már minden szart felraktam.

Jah olvastam olyat is, hogy fel kell rakni valami PanelsUI dll-eket, de miután letöröltem mindent nem találtam meg megint neten. + 0.9.6-os (legújabb) verzióm van és olvastam pár témánál, hogy nem műxik 0.9.5-nél újabbon, de egyik se??
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest