Aktív témák
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
Ok köszönöm malyd kiírom cd-re.amikor vettem leteszteltem olyan szinten hogy csak ez volta gépében a gyereknek és ott futott vagy fél üórán keresztül.Az a furcsa hogy apám fiókjában nem írja ki amint belépek az enyémbe rögtön megbénul,folyton kiírja de apáméban egyszer se eddig.
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
Egy két héttel ezelőtt vettem egy sráctól itt a PH!-n egy 512-es Samsung ramot 2 256-os mellé a sorozatszám is megegyezik meg minden.
azóta folyamatosan ír ki egy hibaüzenetet az XP(SP2 fent van egy teljesen szűz XP-re telepítettem) akármit csinálok pl megnyitom a sajátgépet vagy akármi mást vagy cd-ről akarok elindítani vmit.eddig csak ritkán csinálta de ma már szinte mindig megjelenik:
Explorer.EXE--Alkalmazáshiba A ''0x01d83d14'' címen található utasítás a ''0xés további sok nulla memóriacímre hivatkozott a memória területen nem végezhető el a következő művelet:written
ez miért lehet?Talán a memória hibás?Vagy valami csúnya nagy vírust kaptam volna be?HELP pls!!!!!
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest