Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
válasz
kapcs-ford #40 üzenetére
Nekem ennek az ellenkezőjét írta a support:
''...After you've registered ur router, you will be shown on the map as an orange dot. If your router is active then your router's dot will be green for at least a hour....'' -
FPéter
aktív tag
válasz
MichaelSD #38 üzenetére
Akik még nem kapták meg, azok egyáltalán nem látszanak a térképen. Csak azok a routerek látszanak sárgával vagy zölddel vagy akárhogy, akik már bekapcsolták és regisztrálták! Tehát ha valaki sunyi mód eladja vagy kicseréli a firmwaret a routerben, az soha nem kerül fel a térképre.
De ha mondjuk egy faluban élsz és nemhogy wifis PDA-k meg laptopok, de még autók sem járnak az utcán akkor valszeg soha nem is leszel zölddel jelölve mert nem netezik rajta senki.
Amúgy tegnap végre segített a support a regisztrálós problémámmal! Juhé.
Az én hibámon okuljon mindenki: ha megkaptad a routert és még nem regisztráltad, akkor előtte szedd le vagy árnyékold az antennát, mert beregisztrálja a szomszéd vagy valaki két utcával arrébb (ahogy az az én esetemben is történt) és akkor lehet írni a supportnak...
Csak WiFin keresztül lehet regisztrálni, Etherneten nem!
[Szerkesztve] -
FPéter
aktív tag
Én még augusztusban csatlakoztam, akkor még nem ezt a La Fonera-t küldték hanem rendes Linksys WRT45GL -t. De azóta se tudtam aktiválni, support nem válaszol, stb. Tehát lett egy 18 ezres routerem 4 ezerért, kb. ennyi tapasztalatom van a FON-ról.
Ja: Kifizettem és másnap már hozta a UPS Spanyolországból. Kicsit meglepett, hogy EXTREMELY URGENT csomag volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest