Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekk
tag
Nem találtam a fórumon összefogó témát, emiatt léterhoztam egyet.
Kezdenék egy nagyon 2024 decemberi témával.
Érdekelne mi a véleményetek a már több hete, főleg New Jerseyben, de máshol is felbukkanó furcsa, esténként megjelenő drónokkal kapcsolatban?
Követem többek között a redditen az angol nyelvű beszámolókat, videókat, híreket. Sokáig azt hittem én is, hogy ezek tényleg helikopterek, repülők, nagyobb "hagyományos" drónok, de bármennyire is a földön járok, túl sok a furcsa, megmagyarázhatatlan dolog. Egyik elmélet szerint ezek a "drónok" vagy gömbök az óceánból jönnek, esetleg "változnak át" (tűzgolyó-féle gömbből kisbusznyi méretű drón alakzattá). Ami még érdekes, hogy úgy néz ki, hőt nem termelnek ezek a drónok működés közben. A felküldött drónok amint a közelükbe kerülnek, azok lemerülnek, elromlanak, a repülőket, helikopterek meg simán lerázzák, arrébb állnak.
Egy elmélet szerint ezek a drónok az óceán mélyén készülnek egy "drón gyárban", és már egy jó ideje itt lehetnek, több 100 éve voltak feljegyzések égi csatákról, pl. 1561 Nuremberg.
Egy másik elmélet szerint az amerikai hadsereg által felküldött drónok követik vagy figyelik a tűzgolyó alakú nem ember által készített botokat / drónokat.Kíváncsi lennék nektek mi a véleményetek az egészről?
P.S. Lehet hogy kicsit elfogult vagyok a témával kapcsolatban, mivel kb. 30 évvel ezelőtt én is láttam a házunk felett egy éjszaka egy hangtalan, 3 fényből álló nagyobb "valamit" elrepülni. Évekig azt hittem gyerekfejjel hogy ez helikopter volt, de a kilencvenes évek elején nemigen voltak hangtalan helikopterek, repülők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi