Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ClayMore

aktív tag

Update: Ket hetig volt csokkentett az adagom Mounjarobol. Most 2 hete vagyok nelkule. Ehsegerzetet ereztem parszor. Furcsa volt elso alkalommal ujra erezni. Nagyon furcsa volt ennyi honap utan.

Azota sem ereztem igenyt egyebkent hogy edesseget egyek. Se gumicukrot, se csokit, se semmit. Nem erdekel. Viszont a gyumolcs fogyasztasom kb a duplajara nott. Ez 120-150g helyett 250-350get jelent per nap. Ami eper, mango, malna, afonya kombobol nem egy elhetetlen kcal.

A sulyom stabil.

Ami viszont nagyon erdekes, hogy ahogy lejottem rola azonnal egy csomo megeleem volt, de kb par napon belul. Mint vmi kapcsolo... Elkezdett pirosodni, viszketni a fejborom, sokkal tobbeet puffadok es fingok, volt enyhe hasmenesem is az intermittent bojt megtoresenel. Irritaltabb a szemem, csipasodik, ha futok vagy gyurok akkor apro szurasszeru erzes van a boromben, stb.

Es korabban ezeket probaltam kulon-kulon kivizsgaltatni, de soha semmit se talaltak. Na ezt innentol nem veszem be! Tuti van vmi gyulladas a belben ami utana mindenre kihat. Chat gpt-t alaposan megnyuzva vagy laktozzal kapcsolatban van gond vagy nem jo a belflora egyensulya. Szval kb 1.5 hete laktoz eliminacion vagyok. Sok tunet megszunt, vagy enyhult. Szval ide el kene jutni egy jo orvoshoz. Kajanaploval, tunetekkel, korabbi vizsgalati anyaggal es szepen raboritani az egeszet, hogy rakja ki!

Gyuras jol halad, alakulok. Jo erzes. Hianyzik amikor csak heti egy van.

Nem gondoltam, hogy ilyesmi lesz ebbol a dologbol.

Ennyi :R

Új hozzászólás Aktív témák