Hirdetés
Aktív témák
-
szancsika
tag
Nah reggelt!
Olvasgattam egy kicsit, es ez a kola-fogas dolog nagyon tuti. en meg azt hallottam h amerikaban ha van valami baleset akkor az utrol kolaval mossak le a vert, mert attol tokjol eltunik.
Zoldtea - zoldteaban amugy mindegyik jo fogyokuras cellal? ugy hallottam h segiti a fogyast kicsit, de ez a pikvik fele is jo, vagy inkabb valami masfele?
Holnap megyunk videkre, lesz rantothus toltottkaposzta meg sutik... fincsa... fog lesni a nagymamam h nem eszek semmit
Majd a levesbol kihalaszok valami fottcsirkemellet... amugy a csirke ha igy levesben van megfozve akkor is jo?
Jajj megvalami... vannak ezek a Bolero cuccok amiket vizben kell oldani. Ra van irva h cukormentes, ezekrol velemeny?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest