Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Ariadne #129 üzenetére

Az esetleg ismételeten több hetesre nyúló javítási idő miatt féltem, kiderült, alaptalanul. :)

Potykaörmest: Köszönöm a tippet!

Az történt, hogy bevittem a szervízbe, szétkapta a srác, kitisztította, öt perc után visszaadta, örülök.
    Nem tökéletes most sem (ez azt jelenti, hogy csak akkor tűnik fel a néhány pici kis porszem, ha direkt keresi az ember), de már esetlegesen itthon is el tudom rendezni az ilyesmi problémát puha ruha&sürített levegő kombóval.

törölt tag

válasz Ariadne #126 üzenetére

Ilyen a Földön nincs!
    A Nokia Magyarország még mindig a központ válaszára vár, közben jött egy új készülék Németországból, át is vettem...csakhogy ennek meg valami kis szöszmösz szorult a kijelzője alá, a legszélére, kb. fél mm-es, de még kikapcsolt állapotban is látszik! :O

Nekem ez a telefon így nem kell! De a ha visszaviszem, ismét várhatok több, mint egy hónapot az új telefonra, az tuti, nekem viszont szükségem lenne rá, nem viccből vettem meg. Félek, hogy erre azt fgják mondani, hogy emiatt nem cserélik...de akkor kiverem a balhét, az már biztos!

törölt tag

válasz #72042496 #124 üzenetére

Ma telefonáltam a szervíznek. Közöltem, hogy mivel még mindig nincs hír arról, mikor ér vissza a készülék, elállok a szerződéstől.
    Elmondták, hogy a Nokia magyarországi képviselete ebben az esetben - bár törvényi kötelezettségük nincs rá - méltányossági alapon cserélni szokta a telefonokat.

Készségesen megadták a telefonszámot is, amin elérem őket. Felhívtam a képviseletet, elmondtam, mi a helyzet. Ők is azt válaszolták, hogy mivel ilyen sokáig húzódik a garanciális ügyintézés, valószínűleg cserélni fogják az E50-est. Elkérték a telefonszámom és a készülék IMEI számát, nagyon korrekt volt az eljárás.
    Azt ígérték, hogy két-három napon belül hívnak az üggyel kapcsolatban. Ezek fényében hét végéig még türelemmmel leszek, remélem addigra már kapok egy új telefont!

törölt tag

válasz Joooe #123 üzenetére

Neked is köszönöm a választ!

Sajnos még mindig nincs előrelépés az ügyben...holnap felhívom az üzletet (és a szervízt is), közlöm velük, hogy ha 24 órán belül nem érkezik meg a készülék, akkor visszakérem a vételárat.
    Remélem menni fog a dolg... :U

törölt tag

válasz Ariadne #121 üzenetére

Köszönöm a kimerítő választ!

A telefont újonnan, kártyafüggetlenül vettem egy GSM boltban számlával, garanciával.

Törekszenek a javításra, de igazából nem rajtuk múlik...ettől függetlenül már igencsak kellemetlen, hogy ennyit kell várnom.
    Papírt természetesen adtak, meg is van, vigyázok az ilyenekre. Az a baj, hogy a ''Várhatóan átvehető'' rublika üresen maradt rajt.

Ha holnap bemegyek a boltba, s viszem magammal a szervízben kapott Átvételi jegyzőkönyvet, ki kell fizetniük a telefonom vásárláskori vételárát? Van jogom visszakérni tőlük?
    Jó lenne, ha ezt át tudnám vinni, sok kellemetlenség megoldódna...

A válaszod utólsó bekezdéséből azt vettem ki, senki sem kötelezheti őket arra, hogy visszaadják a pénzt, mivel a békéltető testület ítélete - legjobb tudomásom szerint - lényegében csak arra jó, hogy legyen mit lobogtatni a bíróságon...perre pedig nem szeretnék menni, időigényes, költséges, rizikós és azért idegileg is leterhelő...

törölt tag

Sziasztok!

Augusztus végén vásároltam egy Nokia E50-es mobiltelefont. Egy hét múlva figyelmes lettem rá, hogy a joystick bizonyos irányban mintha kontakthibás lenne.
    Szeptember 5-én be is vittem a szervízbe, ott azt mondták, max. öt nap és itt az új.
    Múlt hét végén felhívtam őket, mondták, hogy a készülék bizony még Németországban jár, mert nálunk nem szervizelik ezt a típust.

Meddig húzhatják ezt az egészet? Most már három hete vagyok anélkül a telefon nélkül, amiért egy hónapja egy rakat pénzt fizettem ki...semmi határidős kötelezettségük nincs?

Cserekészüléket természetesen nem kaptam, illetve az öt napos igéret is csak szóban hangzott el. :(

Aktív témák