Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

válasz chop #93 üzenetére

Tipikus magyar hozzáállás, minden a pénz körül forog...Érdekes amikor ő volt az edző a csapatunk ütősképesnek bizonyult, elég, ha egy Argentína, Németország vagy Brazília elleni meccset nézünk, a németeket ráadásul idegenben meg is vertük! A braziloktól és az argentínoktól kikaptunk egy góllal, de az előbbi meccsen egy döntetlenre simán futotta volna. De nem is az eredmények, nem is a számok a fontosak, hanem egyszerűen ha megnézel egy akkori (2-3 évvel ezelőtti) meccset és megnézel egy nostanit az elmúlt egy évből, azt gondolnád, hogy más ország válogatottja szerepel a videókon. Én úgy gondolom, hogy Matthatus alatt szemre is jobban játszott a csapat, fel tudtak nőni a feladathoz, és nem estek kétségbe, ha vesztésre álltak, mert fejben rendet tett bennük az edző. Azt már meg sem merem jegyezni, hogy Lothar mennyire együtt élt a játékkal, egy magyar edzőt pl. soha nem láttam így kikelni magából, mint őt, amikor a válogatottunk ellen ítélnek vagy akármi. A himnuszt magyarul énekelte már a második meccsen...De ha nem vagy hajlandó elismerni a szakképzettségét, akkor nézd meg akár a tavalyi meccsek bármelyikét. Norvégia ellen az első másodpercben látszott, hogy esélyünk nincs. És nem azért, mert a norvégok világverő nemzet, a frászt. Egyszerűen odaállt a 11 magyar játékos, meglátta, hogy úristen ezek a híres (már amennyire) norvég focisták és már remegett a lábuk, a koncentrációt teljesen el is veszítették, mert fejben képtelenek voltak a meccsel foglalkozni. Nem akarom túlragozni a témát, mert ez nem az a topik, de aki Matthatus-t szídja, az szerintem nem követte a magyar labdarúgás elmúlt 15 évét.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák