Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daykiller

csendes tag

9 nap alatt megérkezett nekem is pénteken a FZ. Kis használat után egyből rátettem az Xtreme FW-t, illetve a wi-fi modulra a marauder-t.

Nexon-os kártyámat hibátlanul klónozta, ami EM4100-as RFID, viszont a másik, a belépőkártyám LF+RF hybrid kártya. A gyárterületen belül az RFID-s azonosítóval tudok bejutni raktárakba, öltözőbe stb., viszont a forgóvillás kapuinál az RFID nem működött, az NFC-s részét nem mertem használni, mert lehet az már számlálós, ahogy korábban írta egy fórumozótársunk. Amúgy HID rendszer, legalábbis a forgóvillásnál HID multiCLASS olvasó van. Az LF része sima H10301-es chip egyébként. Van erről valakinek tapasztalata?

A telefonomon lévő google pay-t gondolom hiába klónozom, ott már kommunikáció van változó kódsorral.

Foglalkoztam kicsit az autóm távirányítójával is, ami csak egy nyitásig működött, az is csak akkor, ha előtte klónoztam a távirányítót RAW-ban, majd lejátszottam az autó mellett. Próbálkoztam a dekódolással az autó mellett, de nem sikerült neki, pedig kiírta, hogy DONE! Megpróbálok keresni fényképet az elektronikáról, hátha ott megtalálom a típust és ez alapján az ugrókód generátor algoritmust.

Új hozzászólás Aktív témák