Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Köszönöm a linket!
Korábban nem találkoztam ezzel, mert mindig ugyanazt az írót használtam hozzá. De már mikor azt vettem, akkor is olvastam egy másik, picit drágább modellel kapcsolatban, hogy valaki nem ajánlotta, mert van, amire jelszót tesz - lehet, az NFC-s volt, lehet, az is RFID-ra hivatkozott, erre már nem emlékszem.
Mikor keresgéltem, nekem is szembejött az olcsó kék is, gondolom, egyről beszélünk, én végül olyat választottam, ami kiírja a kártya számát is.
A kék is tesz rá jelszót, és csak azért nem okozott gondot, mert nem próbáltad még másikkal? Érdekes lenne az is, hogy vajon készülékenként változik-e a jelszó, vagy a típuson belül legalább állandó.
Mindenesetre örülök, hogy a flipperrel könnyen törölhető volt a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest