- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
válasz
Dark Archon #8 üzenetére
Digis vagyok. Jól értem, hogy a set-top-boxhoz külön távirányító kell?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dark Archon #8 üzenetére
"aztán a feketeleves: [...] set-top box [...] De akar a fene még egy távirányítóval vacakolni"
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ez az IPTV velejárója, a vevőegység Ethernet csatlakozón kapja az adatot. Az más, ha mezei digitális kábel TV-d van és csak bedugod a kártyát a TV-be és a kábelt is rögtön TV-be dugod be. Nekem eddig UPC-vel ez simán működött.
Most költöztem át másik kerületbe, az itteni lakásban Telekom van (VDSL, IPTV), ez a set-top-box már nem olyan, mint az eddigi sima digitális kábelt TV-s.
BTW azért megértelek, tökre megörültem mikor megláttam a Flip reklámját, mert a mostani Telekom VDSL-t kukáznám (rettenetesen ingadozik a ping), de akkor a Flip-re váltva adnék egy pofont a szarnak, mert igazából nem változna semmi. Külön poén, hogy a címemre keresve sem a Telekom, sem a Flip oldala szerint nem elérhető nálam semmilyen szolgáltatás, holott ezeket a sorokat is Telekom netet használva írom.
A UPC elvileg elérhető itt, ha a lakás tulajdonosa belemegy, megpróbálok egy cserét. Az elmúlt 5 évben nem volt velük bajom és talán rendes kábelnetet kapnék.
-
viktorhu
veterán
válasz
Dark Archon #8 üzenetére
Nekem holnap kötik, koaxon. Mivel nincs hűség, kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest