Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
Kölcsönkaptam
Egyébként jól bebuktm volna, ha megveszem és akkr látom mekkora gány munka.
Ha rendelkezésünkre állna minden játékból egy demo, kkor még a vásárlás előtt ki lehetne próbálni, hogy megéri-e nekünk az a pár ezer forint. ( ha adtak ki, akkor bocs, én voltam figyelmetlen) Így viszont a kivitelezők lopják meg a felhasználókat, akik az első két nagyon jól sikerült rész után rohannak a boltba beszerezni. Még jó hogy nem tettem. Nem miattam fognak tömkremenni a cégek. De hogy nem mennek tönkre az biztos. Hanem azért, mert 2 jó rész után szart csinálnak.
Megnézném azért egy átlag programozó fizetését, aki ezen az új Flatout-on dolgozott.
$p@rr0w
Természetesen, ha van olyan játék ami tetszik, akkor megveszem. Ilyen lesz pl a Project Origin. Amit először kölcsönkérek, aztán ha tetszik megveszem, de csakis azért, hogy online tudjam irtani a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest