- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Ma reggel majdnem lekéstem vonatom. A vonat pontban 8-kor indult én pedig 7:46-kor keltem fel! Azt tudni kell hogy én egy településsel arréb lakom mint az állomás cirka (5km). Na akkor gyors felöltözés, széjépolás, séró, cipő kocsikulcs és húzás. Az egész utat végig előztem és ahol biztonságosan tudtam menni gyorsan ott mentem is (~120km/h talán kicsitt több ilyenkor a fordulatszámmérőt nézem ugyanis a V-Tech 4000-től kezd igazán működni) Szóval odértem az állomásra és mit ad isten késett a vonat! Jó mondom még egy cigi is belefér. Közben találkoztam a spanokkal.
Unalmas a technikum... De jókat lehet ökörködni. Kisqpi barátom rájött hogy kezd túlsúlyos lenni ezért most szigorú diéta! Ma ezt ette:
Még a barátnőmhöz átugrom mert ma már túl van a vizsgáján. Nem aggódom érte mindíg tanul eleget. Mondjuk hozzám képest sokat.
Még jó multkorában a Zaj stúdióba mentem és nagyon kemény látvány fogadott. Meg akartak kerékbilincselni egy 1-s Hummert!
Jókat mosolyogtam és elhatároztam ha kijövök lefényképezem őket. Mire kijöttem már nem voltak sehol. De azért a Hummer-t lefényképeztem. Ahogy a haverom szokta mondani. ''Csajozós'' 

Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jókat mosolyogtam és elhatároztam ha kijövök lefényképezem őket. Mire kijöttem már nem voltak sehol. De azért a Hummer-t lefényképeztem. Ahogy a haverom szokta mondani. ''Csajozós''