Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Flashback

  addikt

  Ma reggel majdnem lekéstem vonatom. A vonat pontban 8-kor indult én pedig 7:46-kor keltem fel! Azt tudni kell hogy én egy településsel arréb lakom mint az állomás cirka (5km). Na akkor gyors felöltözés, széjépolás, séró, cipő kocsikulcs és húzás. Az egész utat végig előztem és ahol biztonságosan tudtam menni gyorsan ott mentem is (~120km/h talán kicsitt több ilyenkor a fordulatszámmérőt nézem ugyanis a V-Tech 4000-től kezd igazán működni) Szóval odértem az állomásra és mit ad isten késett a vonat! Jó mondom még egy cigi is belefér. Közben találkoztam a spanokkal.

  Unalmas a technikum... De jókat lehet ökörködni. Kisqpi barátom rájött hogy kezd túlsúlyos lenni ezért most szigorú diéta! Ma ezt ette:

  Még a barátnőmhöz átugrom mert ma már túl van a vizsgáján. Nem aggódom érte mindíg tanul eleget. Mondjuk hozzám képest sokat.

  Még jó multkorában a Zaj stúdióba mentem és nagyon kemény látvány fogadott. Meg akartak kerékbilincselni egy 1-s Hummert! :Y Jókat mosolyogtam és elhatároztam ha kijövök lefényképezem őket. Mire kijöttem már nem voltak sehol. De azért a Hummer-t lefényképeztem. Ahogy a haverom szokta mondani. ''Csajozós'' :D

  [ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

Hozzászólok Aktív témák