Hirdetés
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak.TnT
tag
válasz Ice&Lime #15711 üzenetére
Hááát...én úgy letöröltem a drivert hogy összeomlott a rendszer egyszerűen nem akart bejönni a win
De gyorsan újraraktam, itt a kép, nem tom hogy végülis mi oldotta meg a problémát de állítottam 0ra.
Így már azt mondom oks...köszi szépen"Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
Csak.TnT
tag
válasz Ice&Lime #15706 üzenetére
komplett chipset drivert cseréltem, de a régivel is ugyan ez volt az érték.
Crystaldiskmarkkal mértem, mértem 1000mbban és 50mban is. szinte ugyan az az érték. read 200-212körül write 100 körül. :/ Azért ez távol van a gyáritól"Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Ocz Agility 3 120GB ssd-nek milyen gyorsnak kellene lenni?
Crystal diskmark szerint... SEQ: Read: 211, Write 99. Ez így jó vagy gyorsabbnak kellene lenni? Ha nem jó segíthetnétek mit tehetnék.
Köszi előre is."Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Venni szeretnék egy ssd, érdekelne hogy meg érné így mivel a kondíciója 97%, Samsung 830 120Gb. Majd nem 4TB írt adat. Nem lehet ezen javítani?vagy érdemes egyáltalán megvennem, vagy felesleges? Köszi előre is.
"Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest