Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Dalares #44983 üzenetére
Dalares:
Pyttawrx:
Graphics:Nemrég pont ugyanilyen mérési eredményekre panaszkodott itt egyik fórumtárs egy fél éves Samsung SSD-nél és neki is csak a formázás hozta helyre.
Elvileg nem volt használatban (feladatkezelőt néztem), de azért a 2 mérés között újraindítottam a gépet, hogy változik-e valami. Lassulást nem nagyon fogok érzékelni mivel ezen a gépen csak böngészek (az sem az SSD-re, hanem a memóriába írja a gyorsítótárat). A D: partíción adatokat tárolok, amiket szinte soha nem nyitok meg. Emiatt szoktam ránézni pár havonta, mert állandóan azt olvasom, hogy belassul, ha nincs folyamatosan használva. Ezt nem tudom hogy kell érteni pl elég, ha csak áram alatt van, vagy többször kéne olvasni írni az adatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest