Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Muton
addikt
pont ezt írtam feljebb, h ~50 megát használ, nálam is fülek számától függetlenül, ha 185 mega a ramdisk mérete. pont ezért vettem le 70-re, hogy akkor azon is kényelmesen el kell férnie, de akkor mindig megtelt a 70 és nem nyitott meg új lapot. szóval visszaraktam 185-re (itt csak azon van a hangsúly, h vagy háromszor akkora, mint amit rendszeresen használ, és azért 185, mert az a szám volt szimpatikus
) és visszament a cache mérete ~50-re. de lehet, h csak nálam lép fel ez a furcsaság -
-
Muton
addikt
kb annyiban lassítja a rendszert az ide vezérlő, hogy pár pillanatig keres ide-s meghajtókat. ha meg van lemez az odd-ben, akkor ez az idő megdobódik egy picit
a win7-t meg miért kellene újra telepíteni? letiltod a device managerben, biosban és kész.
ja, és inkább dolgozz egy kicsit a nagy ssd projekted közepette, mert a főnök már pedzegette, h sokan nem csinálnak semmit, szóval meg lehetne válni néhány embertől
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Muton
addikt
-
Muton
addikt
hello!
win7 rendszerpartíciónak milyen formátumra formázzam az ssd-t és milyen foglalási egységgel? -
Muton
addikt
hello!
super talent masterdrive ox szériája mennyire ajánlott? megbízható vagy jobb lenne kihagyni?
mert lenne itt ez elég jó áron...
Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és visszament a cache mérete ~50-re. de lehet, h csak nálam lép fel ez a furcsaság

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)