- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Folyamatosan "játszok" vele. Nem igen tudok hosszabb időt huzamosan rászánni jelen esetben,sajnos. Csak a kiegészítőket amik így utólagosan eszem jutnak teszem fel folyamatosan. Miért fontos, hogy meddig tart a kikapcs?
-
Möhe
addikt
Üdv.
Beléptem a klubba egy Samsung 830 128Gb-vel. Hiba nélkül megy, pik-pak W7 install 20 perc alatt megvolt.
Emígyen hasít e:
-
Möhe
addikt
Üdv.
Ma megjött a Smsung 830 128GB SSD-m. Első nekifutásra kell rajta valami FW-t néznem betéve a régi gépbe? Vagy így szüzen mehet rá a Win7?Szerk: torrent klienst van értelme erről futtatni,de a mentést azt a régi winyóra tenni?Illetve a Win7 mellé másik particiót,hogy a programok,meg némi játékot oda tenni,ha netán újra kell a wint tenni?
-
Möhe
addikt
A most letesztelt Kingston 96BG SSD-re voltak itt panaszok,hogy játékban kevesebb minimum fps-t kaptak,mint HDD-ről mentett játék közben. Ez a jelenség csak a Kingston-nál mutatkozik, mert mindenhol azt olvastam hogy alig észrevehetően a minimum fps kis mértékben de megnő. Pedig olyan jó kis kütyü ez.

-
Möhe
addikt
A hétvégi hardveres cikk topikjában olvastam hogy a Kingston ssd-k ciceregnek. Így egy kicsit elbizonytalanodtam a beszerzésen. Konkrétan a 96GB V+-t néztem ki,mert a lélektani 30k határon mozog. Mennyi helytálló ez a cicergés egy ssd-nél?
Aktív témák
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest