Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
intricate
csendes tag
hat akkor reinst, de legalabb mar intel vezerlon van..
koszi a helpet...
remelem a firmware update is menni fog, mert neha fagyott, meg volt mikor a bios nem ismerte fel, ezert akarnam updatelni! Bar ez egyszer fordult elo.. -
intricate
csendes tag
Na atraktam a szurkere bar ezen a lapon feher! Most latja a bios, nem tom elosszor miert nem volt jo, de viszont a gep nem indul

Ha az ssd-rol bootolok akkor kiirja
Hianyzo bootmgrctr+alt+bla bal bla
Ez normalis, vagy bootolnia kellene?
-
intricate
csendes tag
Hali!
Vettem egy Corsair Force GT 60GB SSD-t, segitseg kellene.
Mivel vettem uj gepet igy ez kerult bele, volt egz kis macera a biosnal, mert intelen nem latja ay ssd-t csak a marvell vezerlon (ASUS P8P67-PRO), persze a legfrissebb bios van a lapon is. Nos miutan sikerult a biost helyrehozni a win7 siman felmet. Elvileg minden beallitast megcsinaltam, TRIM muxik, minden mappa amit csak at lehetett iranyitani a normal HDD-re kerult, igy talan kevesbe fogom kinyirni, de nem is ez a problema. hanem ugye elvileg:Gyari adat:
Memory Type: SandForce SF-2200
Read: 555 MB/s
Write: 495 MB/s
Random Write 4K: 85,000 IOPSNekem a mert adatok ennek a fele, sot az iras neha 100MB alatt van a Crystaldiskmark szerint:
Na szal valami nem az igazi, ebben kernek helpet, mit hol kene csinalnom?
A firmwarejet sajnos nem tudom frissiteni mert ezen van a rendszer, es nem latja a firmware updater-je ha elinditom! De ez gondolom normalis, mintha ezt olvastam volna, ha a rendszer van rajta akkor nem tudom frissiteni. Meg az install elott probaltam laptophoz kotni kulso rackkel, de nem latta, bar ott a biost nem aliitottam AHCI-ra (akkor meg nem tudtam
) Na szal a firmware update valoszinu orvosolna a problemamat, vagz itt mas dolog van??Ja, meg a biosban kell a S.M.A.R.T. funkcio vagz nem?
Koszi a segitseget, ha szanna ram valaki kis idot
-
intricate
csendes tag
Hali
Eleg uj ez a tema, marmint az SSD, de mivel most veszek uj gepet, gondolkodom, hogy tegyek e bele, mert annyi sok jot hallottam, meg rosszat is. Szal a lenyeg, ezt szeretnem megvenni:
Corsair Force Series 3 120GB SATA 6Gb/s Solid State Drive
Utannaneztem, elvileg nem rossz, csak az elettartalmuk miatt aggodom, mert nyilvan nem akarok/merek egy olyan technologiaba penzt olni ami 1-2 ev mulva bekrepal, szal ha azt mondjatok 5-10 evig jo vagyok vele akkor megnyugszom. De ha nem lehet tudni, csak joslas, akkor maradok a jo oreg HDD-nel, lehet lassabb, de az birja...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Na szal a firmware update valoszinu orvosolna a problemamat, vagz itt mas dolog van??