Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
caprine
senior tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
Nekem egy új Corsair 60GB Force GT 3-asom volt, ment gariba, de túl is adtam rajta rögtön. Maradt a sima sata2-es F60-as, azzal semmi bajom se volt.
Nekem is random fagyásokat produkált, kidobált programokból, a W7 telepitésénél megállt, elinditottam újból és leformáztam utána megint ugyan ott megállt. Ha csak simán reseteltem utána tovább ment de már itt az OS telepítésénél gyanus volt. Egyébként minden progi szerint tökéletes volt, de én láttam hogy nem koser valami. Corsair honlapjának forumában van több ilyen topic ahol a Force GT fagyásokat szídják. Nem egyedi a dolog sajna. A sima F60-asom viszont annyira tökéletes, hogy hihetetlen.
-
Tommer
tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
Na várj! Csak hogy világos legyen:
Most letörölted (unistall) vagy letöltötted és telepítetted (install) az Intel Rapid Storage -t?
Mert ezért nem mindegy mitől szűnt meg a fagyás jelenleg.Katbantartónak meg én Corsair -nek nem tudok hogy van ilyen, de valaki biztos használ ilyen vagy hasonló SSD -t (mármint SandForce vezérlőset).
Intel -nek van az Intel SSD Toolbox (fasza kis progi):
Ez az új felüllete amit látsz, ott van olyan, hogy Intel SSD optimizer funkció.
Valamint Samsungnak van a Samsung SSD Magician (ez is fasza kis progi):
Corsair -nek nem tudom van -e egyáltalán, de az itteni nagytudású emberek (vagyis nagyobb tapasztalattal rendelkezőek mint én) hátha tudnak valamit.

-
jookomak
őstag
válasz
Crossfit007
üzenetére
Szintén fw update-t javaslok, valamint win újratelepítést. Az alaplapon pedig a sata portok intel-esek, lévén a chipset része. Oda van dugva? Gondolom a fölső piros csati a legelső, ami sata 3. A jmicron az esata csatlakozókat vezérli.
A fagyás pedig mástól is lehet, nem csak az ssd miatt. Vírus, spy, stb. -
deathtania
senior tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
firmware frissítés? AHCiben van? gondolom a Corsairnek is van valami SSD Toolbox-a, amivel havonta érdemes karbantartani a cuccost, azt használod?
nem lehet, hogy mással van probléma, esetleg a HDDvel? rammal? proccal?nem melegszik túl a procc (pl meghalt a ventije, nekem arra is csinált ilyet)?(szerk: hülyeség, mert akkor az egész befagyna, most olvastam az első hsz-edet.
) -
Orgi
addikt
válasz
Crossfit007
üzenetére
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)