- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Aktív témák
-
Töki bácsi
aktív tag
Az a partíció a win7 telepítése közben keletkezett szándékosan az SSD-n. Eközben nem volt bekapcsolva a HDD. Viszont a HDD-n volt egy korábbi 100 megás rész, mivel még korábban azon a HDD-n volt a rendszer is. Majd ezután bekapcsoltam a HDD-t is, és a windowsban töröltem+formáztam a korábbi rendszer partíciót és közben hozzáfűztem a saját 100 MB-os részét. Valószinüleg eközben történhetett valami földöntúli dolog. Remélem meggyógyult már
-
Töki bácsi
aktív tag
Azt kifelejtettem, hogy nekem nem adtak Molex-SATA táp átalakító kábelt az SSD-hez, mivel vékony doboz kiadás. A tápomnak csak 2 db SATA csatija van, így nem tudtam működtetni egyszerre az SSD-t, a régi vinyót és a DVD írót. Emiatt a telepítéskor be sem kötve a HDD. Ezért is idegesített, hogy miért történhetett ez meg ilyen körülmények között.
-
S. Szabi
őstag
Mondjuk, a használat során nagyon gyors, és az a lényeg
Az ez előtti sima SATA II-es Corsair Force 60GB-nál érezhetően gyorsabb (Windows indulás, stb.) Bár ebben nem kicsi szerepe van chipsetnek is.
Most nézem az előbb nem írtam, hogy a jelenlegi egy Corsair Force 3 120GB (F120GB3-BK)
-
Jack@l
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy tizedéért elő tudják állítani ezeket alapanyag/energia szinten, mint amennyiért adják
De ez csak egy igen távoli sejtés, a valóságot bizony egyszerű ember soha nem fogja megtudni.
(valamelyik gyártó épp az egychipes ssd-vel kisérletezik, elég vicces volt látni, ahogy a 2,5 colos SSD nyákon ott figyegett az 1 db kis nand bekötve a dugóba)
@northmahri: mire kell a vinyó? pendrive már nem is jó?
-
fagy53
nagyúr
Ez a dolog inkább a gyártókat érdekli és nem lesznek hülyék az önköltségi mutatóikat a nagy nyilvánosság elé tárni. Elégedjünk meg annyival, hogy jóval nagyobb profit van az SSD-n mint a HDD-n és amíg valamilyen külső tényező nem kényszeríti őket, addig ez így is marad...
-
jNk
senior tag
Szintén 830-as Samsung 64GB sata2 porton, de az alaplapon H61 chipset van.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged