Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
bitblueduck
üzenetére
akkor nyomj egy tesztet,nézzük mi jön ki belőle

Igazából szinte mindegy,mert egy HDD nem versenyképes vele
-
szeva000
addikt
válasz
bitblueduck
üzenetére
a sata3 ne is legyen gond.sata2-n is tökéletesen fog menni

Mivel intel vezérlős lapod van,nem hiszem hogy gond lesz,bármelyiket is választod -
szeva000
addikt
válasz
bitblueduck
üzenetére
ha az ár dönt,akkor nem marad más.Ha nem,akkor egy Corsair force GT vagy samu830.
-
szeva000
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
nah,most fejezd be a hülyeséged megint.tudod én is corsairt használok mindenből,mert számomra egy samsung a nulla.ÉRTED?Nem is értem milyen gond van az ssd-ivel,mert nekem már kettő is muzsikál,a héten meg jön a harmadik és semmi gond velük.
az,hogy te samsung őrült vagy,nem indoklás.De ezt már leírták páran

jóó,a tápban egyet is értek,mert a VX450 jó táp tényleg,bár kissé alulméretezett hűtése van.Így aki full teljesítményen gyilkolja,ne lepődjön meg ha a bele egyszerűen szétmelegszik. -
szeva000
addikt
válasz
ferofacee
üzenetére
most így hirtelen passz,de 15GB körül tuti....vagy több

nah ,először ezeket próbáld meg: [link]
a lapozófile-t én nem szoktam bántani,mert játékoknál gond volt vele mindig.Így azt nem ajánlom kikapcsolni.De ez más gépnél lehet nem jön elő.
a legnagyobb gondod akkor is a 32GB-al lesz...ez nem win7 és játékra való.karcsú...Legalább egy 64-es kellene. -
szeva000
addikt
válasz
ferofacee
üzenetére
most én azt nem értem,hogy egy win 7 ultimate és 1-2 játék hogyan fér bele egyáltalán ebbe a méretbe
...(nekem az X64 ultimate és a BF3 kapásból 45GB).egyébként olvasgass itt a ph-n pár cikket az ssd-ről.Alap,hogy nem árt 10-20% szabad helyet fenntartani.
a gyanúsan sok ram használat és hirtelen helyhiány akár vírus is lehet... -
szeva000
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
ez már komoly betegség
...
én 1hét alatt írtam rá majdnem 1terra adatot
....nem azért vettem,hogy babusgassam...nomeg 3év múlva 2ft-ot nem fog érni az egész....lehet már az ssd is kihal addigra. -
szeva000
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
A win7 beépített backup-ja tökéletesen ment és állít vissza ssd-ről.Én már próbáltam,most már azt is használom.
-
szeva000
addikt
válasz
d.tiborz
üzenetére
alignálással van gond,eddig bizta.Win7-el próbálj meg partíciót csinálni,mással én is megszívtam.A másik...ha intel chipset van a gépedben,akkor nem bizta,hogy az lesz a jó,hanem a windowsé.Én valamelyik nap feltoltam az intel AHCI drivert és tesztek alapján lassabb...persze ez nem érezhető,de mégis sokkal kevesebbet mértem

-
szeva000
addikt
hagyd rá ezt a samsung őrültet.ez mánia.intel chipseten tök mindegy mit veszel,menni fog minden.Érdekes módon én is egy corsair GT-t használok és semmi gond.Sőt,nincs is itt gond egyikkel sem csak 1-2 elvakult idiótánál.Nomeg azt nézd meg,hogy sandforce vezérlősökből az eladási arány többszörös,így talán a hibalehetőség is....ezek itt a reálisabb tények,nem az,hogy egy fórumon van 50panasz és azokra adjunk.
-
szeva000
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Igen,de ha arányaiban nézzük az eladásokat,a nyakam rámerem tenni,hogy a sandforce vezérlős ssd-ből sokkal több az eladott példány....így arányában több is a hiba vagy kompatibilitási probléma....
Az igazság meg odaát van...már Mulder is megmondta
az,hogy egy fórumon van 50db megírt hiba és van már több millió eladott példány......az nem bizta,hogy a sandforce hibája....(az első fw-el kiadottakban tuti volt hiba,én is már a legújabb fw-el kaptam,ezzel semmi baj) -
szeva000
addikt
válasz
Lucifer6280
üzenetére
inkább használd a force3-at vagy a force GT-t.Nekem az utóbbi van és semmi gond vele.A force 3 sztem nem is igazán drágább,a GT már vagy 5k-val több.
-
szeva000
addikt
Hi!
A TEMP, TMP, CASH, lapozófájl áttelepítése hogyan lehetséges?Ha még ez megoldható,akkor lehet megcsinálnám,mert én igen sok műsort nézek neten....főleg most a darts vb-t. -
szeva000
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
fel fogja a win7 ismerni.Én is az alignálást így csináltam meg
-
szeva000
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
lehet

Gpedit.msc
Számítógép konfigurációja - A Windows beállításai - Biztonsági beállítások - Helyi házirend - Biztonsági beállítások:
Interaktív bejelentkezés: Ne jelenjen meg a legutóbb bejelentkezett felhasználó neve - engedélyezni
Interaktív bejelentkezés: Nincs szükség CTRL+ALT+DEL billentyűkombinációra - letiltani -
szeva000
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igazából az ár döntött,mert majd 10rugóval volt olcsúbb,mint a samu 830....de nem bántam meg.Nekem nem hozott akkora meglepetést a gyorsaság,mert eddig is raid0-ban mentek a hdd-k,de azért bőven az SSD a nyerő így is
.
Egyértelmű,hogy aki belerak egyet a gépbe,nem kívánja többet a HDD-t
-
szeva000
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
corsair force GT 120GB
-
szeva000
addikt
hi!
Alignálással lett igazán gondom,mivel az istenért nem tudok egész számot kihozni,bármivel is formáztam az ssd-t.
Próbáltam már win7-el,acronissal meg Mini tool particionnal is.Mindig a 7,875 lett a vége win alatt
...igazából hátrányát nem érzem,de mégis zavar,hohy nem akar jó lenni.
Mivel lehetne ezt helyrerántani,hogy még egy win 7 után már ez is okés legyen?
egyben volt a 120GB formázva,nem is osztottam... -
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Sajna lehetnek inkompatibilitások.Az bizta és tény,amit 2napja már rágtam és utánamentem,hogy intel vezérlőkkel nem igazán láttam hibát és igen komoly sebességre képes volt mindkét corsair.Az tény,hogy egy gyártónak nem ártana jobban figyelnie ekkora bakikra....sajna nem ez volt az első a történelemben és nem is az utolsó...
Igaz nálam már évekkel ezelőtt kiesett az nvidia,marvell vezérlő...ennek is oka volt...Ha tényleg gond lenne,akkor bővül a lista...azért véletlenre nem szoktam menni és azt sem merném kijelenteni,hogy csak a samu jó
... -
szeva000
addikt
Érdekes...Én is utánaérdeklődtem jópár emberkénél a Corsair Force GT SSD-nek,furcsa módon az új fw-ek óta senkinek semmi gondja nem akadt.Ráadásul az egyik leggyorsabb SSD jó áron(majd 10k-val olcsóbb volt a samunál a 128GB-os GT).Sőőt,inkább a régebbi Force 3-as sorozat volt sz*r,a mostani kiadás új fw-el jónak tűnik.
node pár nap teszt és majd utána mondok véleményt
-
szeva000
addikt
Én az éjjel ezen rágódtam,mi is legyen és egy ilyen corsair GT lett

árban is és sebességben is igan csak ütőképes. -
szeva000
addikt
Hali!
A corsair Force Series 3-ról mi a véleményetek?azért 10k-val olcsóbb,mint a GT változat.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...uninstall lett.azóta nyugodt vagyok