Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát nem tudom,lehet az pörgeti,de ahogy olvasom az tök természetes dolog,ugye az elhasználódással kapcsolatban.HDS ezeket írja ki nem tudom ebből mennyit meg mit lehet kinézni
Meg még egy kérdés ugye tudom ha valamit az ssd vagyis a c: meghajtóra telepítek ugye az az ssd-n végez dolgokat,de pl ha valamit a hdd d: meghajtóra rakok pl mint a játék vagy valami program,az kevésbé használja akkor a a c: ssd meghjatót?
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Attól függ melyik értéket olvassa. Van olyan SSD, ami külön mutatja a host és a tömörítés utáni NAND írásokat is. Nem tudom van-e olyan, ami a tényleges értékbe a háztető alatti adatmozgatásokat is beleszámolja a visszajelzett értékbe (kivéve persze a "Life Left" érték...).
Aktív témák
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest