Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Egérpad topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát nem tudom,lehet az pörgeti,de ahogy olvasom az tök természetes dolog,ugye az elhasználódással kapcsolatban.HDS ezeket írja ki nem tudom ebből mennyit meg mit lehet kinézni
Meg még egy kérdés ugye tudom ha valamit az ssd vagyis a c: meghajtóra telepítek ugye az az ssd-n végez dolgokat,de pl ha valamit a hdd d: meghajtóra rakok pl mint a játék vagy valami program,az kevésbé használja akkor a a c: ssd meghjatót?
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Attól függ melyik értéket olvassa. Van olyan SSD, ami külön mutatja a host és a tömörítés utáni NAND írásokat is. Nem tudom van-e olyan, ami a tényleges értékbe a háztető alatti adatmozgatásokat is beleszámolja a visszajelzett értékbe (kivéve persze a "Life Left" érték...).
Aktív témák
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest