Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Yany
addikt
Notiba méginkább ajánlom, mert fogyasztása is, tömege is nagyon jó. Én már vettem egyet a napokban (ugyanezt a típust), de tapasztalatokkal csak napok múlva tudok szolgálni. Azt tudom, hogy mindenhol felment picit az ára, az Iponban viszont most pont lement, nem is kicsit. Nem mondom, hogy a többi rosszabb (bár az Ocz 2 éves garija semmiképp sem előnyös), csak kicsit tágítottam a palettádat és a Samukról eddig még nem sikerült rosszakat olvasnom.
-
Akkor az sem biztos, hogy egyáltalán SATA3-as SSD-re van szükséged. A boot idő, meg maga a rendszer sebességéből nem tudnád megállapítani, hogy egy SATA2-es avagy SATA3-as SSD-vel ellátott gép előtt ülsz. A sebességkülönbséget akkor érzékelhetnéd, ha nagy mennyiségű és nagy méretű adatokat mozgatnál, de azt is csak akkor, ha SSD-ről SSD_re, nem pedig SSD-ről hdd-re, vagy hdd-ről SSD-re, mert ez utóbbi 2 esetben a hdd sebessége lekorlátozná az ssd sebességét, még egy SATA2-esét is...
Szóval lehetségesnek tartom (persze ezen meditálj el), hogy egy SATA2-es SSD is megfelelne a számodra, és ez esetben még egy kis pénzt is spórolhatnál mert a SATA2-esek olcsóbbak valamelyest, mint a SATA3-asok, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán van-e a laposnak SATA3-as támogatása...
(meg ha már itt tartunk, akkor egy 64G-s SSD is bőven elég rendszernek, az csak mese habbal, hogy az kevés. Akik nem férnek el 64G-n, azok nem a rendszer miatt nem férnek el rajta. Persze mivel laposról van szó, (és gondolom ezek szerint csak 1 meghajtót lehet "belepaszírozni") így logikus, ha egy 128G-ben gondolkodsz... )
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest