- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
Kroni1 #11193 üzenetére
Igen, bár a Win7 -nel asszem nem kell F6 -ozni. Ott, ahol kiválasztod hogy melyik lemezre akarod telepíteni, van egy olyan opció hogy "illesztőprogram betöltése", de én még nem próbáltam.
Amúgy ezt nekem is csak mondták, hogy gond lehet utólagos AHCI telepítéskor, de ez nem szentírás. Viszont olvasgattam a neten, és tényleg elég sok esetet találtam, ahol meghülyítette a win7 -et.
Én is utólag telepítettem 2x, de csak először volt kisebb gond, de ott az is közrejátszott, hogy utólagosan állítottam át IDE -ről AHCI -ra, és erre jött egy utólagos telepítés is... (Amikor még csak készültem az SSD -re, kipróbáltam, hogy egyáltalán működik-e, mert amikor a gépemen vettem 1 éve, még nem tudtam hogy van ilyen, ezért nem volt bekapcsolva
)
Meg az is számít, hogy eszköztelepítőből telepíted, vagy rányomod a telepítésvarázslóra, és az illesztő mellett feltesz egy rakás felesleges vackot. Meg sztem a chipset -től is függ.
Aktív témák
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest