- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Certee
senior tag
Van egy oldal amiben van egy dinamikusan képmérethez igazodó képnézegető, ami könyvtárból hívja be a képeket. A képeknek szeretnék címeket és megjegyzéseket adni, úgy hogy egy külső fájlból hívja be a címeket / megjegyzéseket. Addíg eljutottam, hogy fel tudok tenni egy külső fájlból meghívó feliratokat, csak nem tudom rátenni a thumbnails gombokra a hivatkozást, hogy amikor a képre kattintok akkor jöjjön be a megjegyzés. Most külön gombon van és az így nem jó. Ha valaki vállalja, hogy tud segíteni annak elküldeném e-mailban az anyagot és akkor láthatná pontosan a problémámat. Gondolom úgy egyszerűbb is. Nem tudom, hogy érthető volt e.
-
Certee
senior tag
Sziasztok!
Olyan Flash-ben jártas embert keresek aki szívesen segítene egy kezdő Flesh-esnek. Volna egy weboldallal kapcsolatos problémám amit sehogy nem tudok megoldani mert nem találok hozzá leírást, ami meg van, az nem jó nekem. Olyan embert keresek akinek el küldhetnék egy fla-t és visszaküldené a problémám megoldásával. Fontos lenne s ráadásul sürgős is!
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest