Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Nálam is van hiba, szintén iphone, de 2020-as SE. Ma megpróbáltam mégegyszer, kaptam új hibaüzenetet:
"Sorry for the inconvenience. Unfortunately, the documents issued by your country of citizenship are not supported for the remote account opening. Would you like to by notified once they are?"
Én már levelezgettem a supporttal, kérdezték, hogy mindent rendben csinálok-e, majd miután kiderült, hogy igen, közölték velem, hogy valószínüleg technikai probléma lehet, küldjem el beszkennelve a személyimet. Ez volt 1 hete, azóta semmi sem történt, illetve de, a mai új hibaüzi. Természetesen magyar állampolgár vagyok, 2019ben kibocsátott igazolvánnyal... Én próbáltam már androidról is, ugyanez történt.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Írd le, légy szíves, hogy pontosan mi történik (a teljes folyamatot), és azt, hogy milyen telefonon próbálod!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest