Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ma jön a PC-s benchmark?
-
ldave
félisten
Ez lesz benne pontosabban:
o An all-new dungeon - Insomnia City Ruins: Expanded Map o New features such as first person mode, new gear, and new bosses.
o All season pass content – Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades, and Episode Ignis.
o Armiger Unleashed – after you collect all 13 royal arms, a more action-oriented mode of the Armiger is unlocked
o Royal Vessel – the boat from FFXV is now a controllable vehicle. The same body of water (between Cape Caem and Altissia) can now be freely explored.
o Over a dozen pieces of DLC, including weapons, Regalia car skins, and item sets.
o The critically acclaimed game – FINAL FANTASY XV
Az alapjáték tulajok $20-ért tudnak upgradelni Royal kiadásra.
-
ldave
félisten
Ha jól rémlik valahol 50 óra körül és 50. szint környékén értem a játék végére, de utána még ennyi idő simán belement, mire meglett minden fegyver és dungeon.
-
KaitouP
nagyúr
A legkönnyebb fokozaton +20 (emlékeim szerint 24-25) óra alatt végigjátszható a sztori része. Én 70 óránál értem el a sztori végére normal fokozaton, de csak azért mert addig a side quest -eket csináltam, meg csámborogtam össze vissza.
A játék nagyobb részében barangolhatsz, lesz majd amikor behatárol, de még a final boss kapuja elől is visszatáncolhatsz majd. Meg persze utána is lehet barangolni.
Nem tudom hogy akciós -e, de az XII -vel sokkal jobban járnál szerintem - ugyan PS2 -es remasterel-t program, de jóval tartalmasabb game lett mint az XV.
-
tigor
tag
Üdv,
Hány órát lehet beleölni átlagosan az FFXV-be? Tudom noob kérdés.
Nagy dilemmában vagyok, ugye tart még a 60% Sales, PS Store-ba, és vagy egy Watch Dogs 2-n vagy ezen a játékon gondolkodom. Tudom nem egy kategória, csak maximum játékidő szempontjából.
Jól tudom, hogy ebben egy ideig nyílt világú, majd a belekényszerít a sztori végigvitelébe, majd megint lehet barangolni? -
.LnB
titán
Január van de még mindig nem lehet steamen előrendelni a játékot. Lehet késni fog ez a februári PC-s megjelenés.
-
Snike
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Játszik még valaki FF XV-t?
-
tiborv
aktív tag
Errol az uj multi reszrol tudna valaki irni valamit? Most xboxon akcios karacsonyra gondolkodom rajta csak kivancsi vagyok milyen plusz emenyt nyujt egy ilyen tipusu jatekban a multi resz. Koszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Három új epizód DLC jön jövőre.
Első dlc az Episode Ardyn lesz, jövő hónapban kapunk infót róla.
-
Snike
aktív tag
1 órát tettem bele eddig:
- karaktergenerálás 15 perc,
- pályabejárás 15 perc,
- harc 15 perc,
- olvasgatás és intró végigjátszása 15 perc,Egy coop-multi harcot toltam végig. Ez ugyanolyan mint a bétában volt.
Pályára nem tudom, hogy kienged egyedül, annyit még nem játszottam vele.
Gyanús, hogy városon kivül csak coop-multi harc van... :/Aki játszott vele, irjon 1-2 sort, hogy látja, tetszett neki?
-
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Valaki játszik a comrades-el?
Én tegnap letöltöttem, eddigi tapasztalatok:
- a történet Noctis eltünése után játszodik, amikor a sötétség és a démonok egyre nagyobb területet és időd (rövidebbek a nappalok) foglalnak el;
- belső területeket meteorkristályból nyert árammal kellett eddig megnyitni,(nekem ez az ötlet tetszett). az áram pedig elérhetővé tesz npc-ket, boltokat és még ki tudja mit;
- egy harci küldetés volt, szokásos nehézséggel, a másik 3 karakterrel gyorsan ledaráltuk a gyapjas kismamutokat;
- a karakter kinézetét a városban is lehet modosítani;
- a grafika megcsunyilt (kiváncsi vagyok, hogy aki pro-n tolja neki hogy néz ki); -
Snike
aktív tag
Demoval játszottam és felemás érzésem volt.
Ha jól emlékszem, külön programként települt fel, és csak hunter rész volt benne.Kiváncsi leszek rá, hogy:
- mennyit ad hozzá az eredeti sztorihoz,
- mennyi tartalom lesz benne,
- hogy ez monster hunter lesz most FF köntösben (remélem nem),Valaki tud valamit a pecás játékról? Csak VR-el megy?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
[link] Új PC-s gameplay.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Snike
aktív tag
Nagy valószínüséggel, össze szeretnék kapcsolni a két játékból fakadó élményeket!
Aki tolta az Assasin -t annak ez egy kis cukorka(bonuszélmény) ez a kitekintés.Én nem toltam az Assasin-t, és engem is zavar ez.
Az facebook-on már megjegyezték, hogy mi a faxért kellett ez, miért nem a történetet bövitik?! -
KaitouP
nagyúr
Ilyen hülyeségek miért kellenek a játékba mint ez az Assasin's Festival? Elgurult a gyógyszer az SE -nél tényleg...
-
ldave
félisten
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest