Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverfogócska a kertben
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Első fizetésemből FF packot veszek
Ha nem tudom beszerezni, akkor marad a másik megoldás. XIII-ről olvastam, kicsit visszataszító, hogy nincsenek itemek sem igazán, és hogy csőjáték, de... final fantasy XV-ben reménykedem.
Igyekszem játszogatni és régi konzolok, játékok után kutakodni. De XIII-től mindenképp szeretném megvenni az összeset.(csak ami nem mmo). 25 év mulva XIII mennyit érhet... Túl későn születtem
Megyek is játszani
Forumot kihalni érzem 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem tudom beszerezni, akkor marad a másik megoldás. XIII-ről olvastam, kicsit visszataszító, hogy nincsenek itemek sem igazán, és hogy csőjáték, de... final fantasy XV-ben reménykedem.
Igyekszem játszogatni és régi konzolok, játékok után kutakodni. De XIII-től mindenképp szeretném megvenni az összeset.(csak ami nem mmo). 25 év mulva XIII mennyit érhet... Túl későn születtem
Megyek is játszani