Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sident96
üzenetére
Nem akartam. Tényleg nem. De annyira megtetszett a Lightning Returns E3-as bemutatója, hogy nem bírtam magammal és ma beszereztem az XIII-2.

Aztán, hogy végig bírom-e játszani, az más kérdés.FF XV: nem is tudom mit mondjak. Egyrészről csalódott és mérges vagyok az SE-re. Amit eddig láttunk a játékból, abból számomra semmi FF hangulat nem áradt, a harcrendszer zavaros, kicsit KH beütésűnek tűnt, szóval inkább akció lesz, mint taktika.
Másrészről pedig jó látni, hogy fejlődik, változik az FF, de ez az irány az eddig látottak alapján nem kedvemre való.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest