- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
benvolio
őstag
Na most néztem meg ezt. Ti inkább mellőzzétek, én már töröltem is.
-
benvolio
őstag
válasz
ludsimon #45877 üzenetére
A halál szelencéje - ez bosszúállós horror. Én még nem láttam, jó film? /most kezdtem leszedni/
-
benvolio
őstag
2012:Jégkorszak - mai film létére nagyon gyengére sikeredet, rég láttam ilyen mű effekteket és szánalmas szerepjátékot.
-
benvolio
őstag
Drágán add a rétedet: egy szombati unalmas délutánra elmegy, az egész családnak egyszer meg lehet nézni.
-
benvolio
őstag
A lány és a farkas - hát igen, ez egy mai elvárásoknak megfelelő Piroska és a farkas mese, nagyival, vadásszal, stb... még kis kosárka is volt.
-
benvolio
őstag
Halálos kitérő 4. - már alig vártam, hogy megnézzem, mert nekem bejöttek a korábbi részek, de ez katasztrófa volt, kb.10évvel ezelőtti szinten volt, nagyon sajnáltam. /de lehet direkt csinálták így, mert ugye az a "nulladik rész" a sztoriban
/
-
benvolio
őstag
Ma túl vagyok a Hanna-n. Ha ezt a filmet John Woo vagy Jerry Bruckheimer rendezte volna és Nick Glennie-Smith /by Szikla/ hangszerelte volna, akár egy igazi ütős film lehetett volna, de nélkülük gyengére sikerült.
-
benvolio
őstag
Megnéztem a A sas-t, nekem nagyon bejönnek az ilyen régi korban játszódó "történelmi" filmek, úgyhogy a következő amit megnézek a A kilencedik légió lesz, bár ez régebbi film de még nem láttam.
-
benvolio
őstag
Úgy látszik mostanában sikerül "jó" filmeket találnom, a mai a Brilliáns meló volt. Az elején látva a szereplőket, mondom tuti jó lesz, de más lett mint vártam. Lehet ha nem vártam volna semmit tőle, akkor lett volna jó.
-
benvolio
őstag
Én még csak ma láttam A negyedik -et.
De jó volt látni:
Kézben világító "Elendír fényét", "Penge" módon elhamvadni földönkívülieket, "X-Men" féle - eltűnik majd arrébb megjelenik dögös nőt, "Mátrix" ugrást, több "Voldemort Nagyúrat", "Alkonyat" lámúrt, egy kis "Jurrasic Park"-os állati küzdelmet.....
Én ajánlom annak aki még nem látta! -
benvolio
őstag
A kórterem - közepes
Aktív témák
Hirdetés
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest