- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Steam Deck
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #39980 üzenetére
Ja, nem vagyunk egyformák. Ha te megtudod mondani, hogy az Inception mitől is számít az évtized egyik legjobb filmjének akkor leborulok előtted. Mert valljuk be sci-finek gyenge és tele van bakival, ellentmondással. Akciófilmnek nem elég "akciós". Drámának nem elég drámai.
Amúgy 6 pontot megadtam rá, ami nem kevés. Nem azt mondom, hogy rossz film. Csak azt, hogy közel sem olyan jó mint ahogy azt a sok hollywoodi szeméten eltompult agyú ember hiszi. (akinek nem inge) Azon egyenesen besírtam mikor összetett és nagyon bonyolult, de mégis könnyen érthető filmnek titulálták több helyen is.
És igazából ezért is emeltem fel a szavam a film ellen. Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba, (főleg a trailer után) hogy most látni fogom életem egyik legjobb filmjét. Ehhez képest kaptam egy közepesnél valamivel jobb élményt, ami eléggé kiábrándító volt a várakozásaimhoz képest.
Ezek után nem csodálkozom, hogy imdb-n gyakran zseniális filmeket húznak le és olyan szemeteknek adnak 7 pontot amit bűn volt leforgatni.
Aktív témák
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest