Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Integra
titán
"De mivel tudom, hogy középszerű, nem próbálom mindenkire rátukmálni, hogy ez az év legjobb filmje." ki tukmált itt mit is? ne irjál már ilyen kolosszális ökörségeket....
az avatar meg a látvány világon túl kb semmit sem mutatott, az a szerencséje, hogy a hátán elvitte a filmet az egész látvány, mert az imax-ben tényleg ütött.
az inception-nel meg összehasonlitani önmagában is vicc."És még mielőtt elkezdenéd azt, hogy az emberi agy milyen rendkívüli dolgokra képes meg hogy nincs kihasználva stb, stb megosztom azt a tényt, hogy az emberi agy nagyon is jól ki van használva és már számtalan kísérlettel bizonyították, hogy nagyon is véges a kapacitása. Szóval sikerült úgy beállítani egy orbitális baromságot, hogy a legtöbb ember bekajálta."
de te bezzeg nem kajáltad be, te annyura kurvára szofisztikált és kifinomult vagy, hogy ember legyen a talpán aki pariban tud lenni veled, igaz?
az emberi agy ki van használva? aha, persze... te se nyaltál még el életedben egy lsd-t, mi? beszélsz hülyeségeket.... -
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #39991 üzenetére
Nem állítottam, hogy te mondtad. Pontatlanul fogalmaztam mert siettem. Az Inceptiont istenítők közül mondják rengetegen.
"semmi szükség nincs rá, meg hasonló megjegyzésekre sem, köszi."
Mert gondolom a te "a kritikádat - ne vedd sértésnek - végigröhögtem" megjegyzésedre feltétlen szükség volt...1) Az álom az álomban elem rengeteg filmben szerepel. A horrorfilmesek kedvenc eszköze. Egyik film sem épít kizárólag csak rá mint az Inceptionban, de azt mondani egy olyan dologra amit már vagy 30 éve kitaláltak, hogy eredeti elég erős túlzás.
2) Nem vágom miből gondolod, hogy az egyes pont eleget tesz a zseniális jelzőnek. Még az Ink című film is zseniálisabb pedig alig ismeri valaki.
3) Összetettnek összetett, de nem bonyolult. A kritikát is sietve írtam és sok olyan dolog van benne ami kiegészítést kívánna részemről. Viszont így a fórumrészben elkövetett hozzászólások egy része értelmetlenné válna. De lehet csinálok egy frissítést úgy hogy a régi cikket is meghagyom.
Szóval összetett film. Pl A Forrás. Nagyszerű látvánnyal és zenével. Rengeteg szimbolikus tartalommal.4) Bocs, de hülyeség amit írsz. A Star Trekben lévő térugrást meg lehet magyarázni (ál)tudományos elméletekkel. A sci-fi lényege az hogy egy lehetséges világot alkotnak meg benne ami lehet akármilyen elszállt, de engedelmeskedik a fizika törvényeinek. Ha meg nem akkor az is meg van magyarázva (ugyanis már most is úgy vélik egyes tudósok, hogy a fizika törvényei nem egyetemesek). Ezért is hívják tudományos-fantasztikusnak.
Ellenben ebben a filmben mit látunk? Azt, hogy az emberek valahányszor lejjebb mennek egy szinttel az elméjükben mind lassabban telik az idő a kinti világban és a felsőbb szinteken. Ez már persze önmagában baromság , de erre rátesz még egy lapáttal az, hogy teljesen elszálltak a mértékkel. Pl (már nem emlékszek a pontos számokra) alszik a fószer egy napot és az álomban, több szinttel lejjebb eltelik egy év. Ez magyarul azt jelenti, hogy az agya 365-ször gyorsabban pörög mint normál állapotban. Ez pont annyira lehetséges mint felhúzni egy 2Ghz-es procit 730Ghz-re.
És még mielőtt elkezdenéd azt, hogy az emberi agy milyen rendkívüli dolgokra képes meg hogy nincs kihasználva stb, stb megosztom azt a tényt, hogy az emberi agy nagyon is jól ki van használva és már számtalan kísérlettel bizonyították, hogy nagyon is véges a kapacitása. Szóval sikerült úgy beállítani egy orbitális baromságot, hogy a legtöbb ember bekajálta.
Ezek után már nehéz komolyan venni a filmet mint sci-fit mivel még a Harry Potter is valósághűbb.Az akciójelenetekben akkor egyetértünk nagyjából. Szerintem pl inkább csak rontott a helyzeten. Teljesen nyilvánvaló számomra, hogy csupán azért rakták bele őket, mert különben feleannyi néző sem lett volna.
Jó alapötlettel bírt a film és lehetett volna zseniális műalkotás is, de nem lett az. Megmaradt középszerűnek. A zene az kétségtelen, hogy zseniális. Ha nem lettek volna benne felesleges akciójelenetek és nem épült volna az egész film egy tudományos képtelenségre akkor tényleg az évtized egyik legjobb filmje lehetett volna.
Az Avatart sokkal többre tartom pl mint az Inceptiont. Amúgy az meg az a film amit divat fikázni. Pedig mit is kapunk?
- Remek zene
- Hihetetlen látványorgia
- Kerek történet
- Sok klisé
- Kiszámítható történetAz a film egy olyan hihetetlen világba kalauzolja a nézőt, hogy az aki azon agyal, hogy de ezt már láttam a Pocahontasban annak valami baj van a fejével. Ráadásul hiába van tele klisével amikor remekül összeáll a film. Annak aki képes egy klisémentes filmet leforgatni a mai világban adnék egy Nobel díjat. Persze nem valami elszállt művészfilmre gondoltam.
És a végére még a kiegészítés. Nekem igazából azzal van bajom, hogy egy középszerű filmet istenítenek és megpróbálják nekem bemagyarázni, hogy mekkora király film.
Nekem is vannak olyan filmjeim amikről tudom, hogy középszerűek, de nekem hihetetlenül tetszenek bizonyos szubjektív okok miatt. (színészi játék, zene, mondanivaló, képi világ, stb) De mivel tudom, hogy középszerű, nem próbálom mindenkire rátukmálni, hogy ez az év legjobb filmje.
Ellenben az Inceptionnal pont ez a helyzet. Amikor ment a mozikban még a csapból is az folyt, hogy mekkora film.
Én nem ítélem el azt akinek az élete legjobb filmje valamilyen szubjektív ok miatt csak ne próbálja rám tukmálni az évtized filmje felkiáltással.(#39997) Integra:
Szerintem én elsőre is megértettem a filmet. A sci-fi műfaja pedig inkább azoknak zavaros akik szerint az Inception megfelel a követelményeinek. Mivel én sci-fi és fantasy rajongó vagyok ezért az ilyen műfajú filmeket elég kritikusan nézem. (meg mondjuk a többit is)
És az hogy a film alapötlete egy kapitális marhaság már önmagában elkaszálta nálam az Inceptiont. És az alapötlet alatt nem az álomvilágot értem, hanem azt amit fentebb is írtam. -
sasa134
addikt
Killer Elite
na jah, ilyen is van.... Stathamnak baromi jól áll a bérgyilkos szerep, mint mindig (azért ismét mondom, sztem ő lesz a következő Dolph Lundgren, nem kéne lecsúszni a ZS kategóriába..), De Niro meg öreg ehhez a filmhez. Jah és hosszú, nagyon, majd 2 óra, ebből elég lett volna másfél is. 6/10
-
Integra
titán
"Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba" - ja, sikerült jól meg is szopatni magad, lévén te igazi film esztéta vagy
szerintem neked amúgy zavaros lehet maga a sci-fi műfaja
nem mellesleg ezt a filmet vagy legalább ötször meg kell nézni, hogy amennyire lehet, a részletek is össze álljanak, mert alapvetően nem egy könnyen emészthető film, ha tényleg tudni akarod mi és hogy van. -
F34R
nagyúr
EngSub
8/10
Nagyon tetszett az egész film , sztem megállja a helyét a the fighter-al szemben is . Másabb jellegű , ugyanakkor azt a hatást kelti , az hogy meg két testvér szerepel benne külön feldobja.
-
dokar
addikt
válasz
littlelion21 #39991 üzenetére
Szerintem a Forráskód jobb film, mint az Eredet. "Donnie Darko" pedig egy állat.
-
littlelion21
addikt
Sehol nem állítottam hogy az évtized legjobb filmje lenne, el nem hangzott állításokat ne adj a számba kérlek. De azt fenntartom hogy a "gondolkodós-blockbuster" kategória egyik legjobbja.
"...akkor leborulok előtted." - semmi szükség nincs rá, meg hasonló megjegyzésekre sem, köszi.Ne érts félre, nem a véleményeddel van problémám, hanem az indokokkal, amelyek néhol igencsak megmosolyogtatók és irrelevánsak.
Tehát a kritikádra reflektálva:
1. "Nem eredeti." WTF? Mi az 'eredeti' definícója? Pont az a történetben a zseniális, hogy egy triviális, mindenki által átélt esemény köré építi egy nem is akármilyen sztorit (valaki ezt ki is fejtette régebben itt a fórumban).
"az álom az álomban dolog eléggé elcsépelt" - csak engem került el az erre építő filmek garmadája? Tényleg kíváncsi vagyok - minden gúny nélkül - hogy itt milyen alkotásokra gondolsz, melyekből meríthetett Nolan (és ne a Mátrix-al gyere).2. Lásd 1. pont.
3. Bizony. Összetett. Nolan több szinten - és most nem az álomszintre gondolok - építi a filmet, van egy önmagában is működő nagyszerű thriller, ugyanakkor van egy erős érzelmi töltete is, amelyek aztán egy csúcspontban egyesülnek.
Pont annyi figyelmet kíván a film, hogy még simán az átélhetőség/élvezhetőség határain belül marad, szerencsére nincs túlbonyolítva, ezzel sem szakít ki a történetből. Továbbá itt is várnék példákat hogy mely' filmekre gondolsz "valóban összetett" címszó alatt - svéd művészfilm nem ér, kizárólag a mainstream kategóriából.4. Ez nem érv. Egy filmnek a saját maga által alkotott szabályrendszerben kell következetesnek lennie, és ennek az Inception maximálisan eleget tesz. Kb. mintha azt mondanád nem hiszem el a térugrást, hülyeség a Star Trek.
A 'hype' és 'dominószerű hanyatt-esés' jellegű véleményt inkább nem kommentálom érdemben.
Az akciójelenetekkel kapcsolatosan egyetértek, tökéletesen működött volna a film ezek nélkül is, de egy ekkora költségvetésű filmnél muszáj minél szélesebb rétegeket megcélozni.
Zárójelben megjegyzem Nolan (még mindig) nem tud minőségi akciójelenetet rendezni.Az időbelassulással kapcsolatban - pestiesen szólva - valami tényleg nagyon nem jött át, itt a történet alakulásának szerves részét képezi, míg a Mátrix-ban nem más mint eye-candy, nem is értem hogy hogy jöhetett fel mint párhuzam.
Amúgy tisztában vagy a 'science-fiction' fogalmával?
"Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba, (főleg a trailer után) hogy most látni fogom életem egyik legjobb filmjét." - ezt a hibát (sajnos) én is sokszor elkövetem, javaslom tekintsd meg ismét "tiszta fejjel". Legutóbb a 2009-es Star Trek-el jártam így, anno húztam a szám, hogy milyen szög-egyszerű, pár hete megnéztem ismét, és rá kellett jöjjek hogy egy baromi szórakoztató élvezetes adrenalin-bomba.
"..tele van bakival, ellentmondással." - példákkal támaszd alá pls. Nem állítom hogy hibátlan, de ezt a "tele van" kifejezést picit erősnek érzem.
Még egyszer hangsúlyoznám, hogy továbbra sem istenítem a filmet, a személyes top20-amba talán be sem fér, de a popcorn között viszont magasan az utóbbi évek egyik legjobbja.
-
Tibiajax
nagyúr
ennyire nem vágod még mindig a forumon élő közlekedési szabályokat, az a ciki
Midnight Express
hd,szinkron
Mit adunk annak a filmnek, ami tökéletes? Mentes minden sallangtól, korhű, hihető, végig feszült, tartja a screenen az arcodat, tökéletes a ballansza, egy tiszta munka.
Stone összeírta, Alan Parker megoldotta.
Meg.
10/10 -
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #39980 üzenetére
Ja, nem vagyunk egyformák. Ha te megtudod mondani, hogy az Inception mitől is számít az évtized egyik legjobb filmjének akkor leborulok előtted. Mert valljuk be sci-finek gyenge és tele van bakival, ellentmondással. Akciófilmnek nem elég "akciós". Drámának nem elég drámai.
Amúgy 6 pontot megadtam rá, ami nem kevés. Nem azt mondom, hogy rossz film. Csak azt, hogy közel sem olyan jó mint ahogy azt a sok hollywoodi szeméten eltompult agyú ember hiszi. (akinek nem inge) Azon egyenesen besírtam mikor összetett és nagyon bonyolult, de mégis könnyen érthető filmnek titulálták több helyen is.
És igazából ezért is emeltem fel a szavam a film ellen. Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba, (főleg a trailer után) hogy most látni fogom életem egyik legjobb filmjét. Ehhez képest kaptam egy közepesnél valamivel jobb élményt, ami eléggé kiábrándító volt a várakozásaimhoz képest.
Ezek után nem csodálkozom, hogy imdb-n gyakran zseniális filmeket húznak le és olyan szemeteknek adnak 7 pontot amit bűn volt leforgatni. -
Sok szar filmet láttam életemben, ma este 1-gyel bővült a lista [link] kap egy NEM ajánlott plecsnit
Azért kezdtem el nézni mert láttam a szereplők között Terry Crewst, ezért 2 és nem 1 pont.
-
BLeP_i
tag
Ahogy észrevettem, mostanság nem rendeznek olyan egetrengetően megnevettető vígjátékokat /de ha tévedek, javítsatok ki és ajánljatok párat!/.
Véletlen akadtam rá Siegfried, a baromarcú lovagra, imdb-n 3,7-tel "jutalmazták", én simán megadom neki a 8,7-et is, hatalmas király film, már-már a 'Pofa be!' szintjét súroljaAjánlom figyelmetekbe!
-
Iszonyat jo thriller, nem is ertem az imdb-s ertekelest. Kozel 2 oras film, de egyetlen percre sem mondanam, hogy nem kotott le.
-
válasz
littlelion21 #39980 üzenetére
Ezt nem is láttam, lol
Inceptionre 5-6 pont, inkább nem mondok semmit...
-
TRob1
veterán
válasz
Kassadin #39981 üzenetére
Sztem a Százlábú 2 előtt se kajálj.
Én már eleve a "főhőstől" majdnem hányok, simán csak ha ránézek, öklendezek... (más film még nem gyakorolt rám ilyen hatást asszem, pedig láttam már ezt-azt...)
(#39984) pohár:
Azaz. A The Human Centipede."Filmtörténeti mérföldkő" mindkettő (de főleg a 2, és lesz 3 is!)
-
Kassadin
addikt
-
pohár
félisten
-
Kassadin
addikt
válasz
joecontra #39974 üzenetére
Horrorok közül, ami tudok ajánlani, az a Rec meg a második része. Majd a srácok itt írnak jó horrorokat, ha tudnak, én nem igazán rajongok értük.
Akció: Batman filmek, Iron Man, Expendables, Halálos iramban részek, Sherlock Holmes, Sin City, Heat, újabb Bond filmek, Jason Statham és Matt Damon filmek többsége. Szerintem.
-
joecontra
addikt
válasz
Kassadin #39971 üzenetére
Milyen műfajban kellene film?
Elsősorban akció/horror de egyebeket sem vetek meg.Meg neked mi a jó film kategória?
- nem várom egyfolytában, hogy legyen vége
- nem várom egyfolytában, hogy történjen már valami
- ha a végére értem, ne azt mondjam hogy ezt se nézném meg többetÜdv,
J -
heihachi
addikt
Salt ügynök... kár volt pazarolni rá az időt.
-
Kassadin
addikt
válasz
joecontra #39954 üzenetére
Milyen jópofa kérdés.
Szerény véleményem szerint, amire érdemes időt áldozni: Gran Torino, Drive, The Prestige, The Shawshank Redemption, The Departed, Fight Club, Léon, Reservoir Dogs, Moon, Pulp Fiction, Seven Pounds stb.
Igazából rengeteg jó film létezik, erre a kérdésre nem lehet 100%-ig válaszolni.
-
Huma
addikt
Valaki linkelte az előbb. Nem szoktam ilyen youtube-os sz@rságokat nézni, de ezt az ürgét nem tudtam kilőni. Egyhuzamban végignéztem vagy 5 kritikáját és nagyrészt egyetértettem vele.
A transformers háromról is elmondta kb a véleményem. A film kétharmadában nem is szerepelnek holott nekik kellene a központban lenniük. Ha az ember beül egy idióta történettel rendelkező, agyatlan látványfilmre akkor legalább a pörögjön és legyen benne sok akció. De ne a katonákat kelljen bámulnom hanem b@szott nagy robotokat.
Itt viszont mit kaptunk? A főszereplőt bámuljuk ahogy végigszenvedi a film felét a munkakereséssel és a barátnőjével.
Nem értem miért erőltetik ezt a romantikus szálat olyan filmekben ahol semmi keresnivalója sincs. Ha romantikát akarok akkor megnézek egy romantikus filmet.Amikor mutatták a robotokat a filmben akkor volt látványorgia, de amúgy egy nagy nulla volt az egész, idióta poénokkal, valószerűtlen helyzetekkel és nem egy felesleges és unalmas résszel.
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #39861 üzenetére
Bár nem értek egyet a kritikájával, de szerintem sem volt akkora durranás az Inception. [link]
Ellenben a Wristcutters eléggé bejött nekem.
-
Integra
titán
válasz
Dyrtyho #39963 üzenetére
én is sajnálom, mert ez volt a leglegleg, torony magasan, ugyanakkor eszembe jut az is, hogy vajon meddig tudja ezt a szintet tartani, mikor laposodna el és mondanánk azt, hogy talán ezt a részt már nem kellett volna... és inkább legyen eggyel előbb vége, mint, hogy azt a részt megcsinálja.
-
joecontra
addikt
Hali!
Tudna valaki mondani néhány filmet, amit érdemes megnézni?
Üdv,
J -
Gorneck
legenda
válasz
Tibiajax #39949 üzenetére
Végre nem csak a fika...
Én már kétszer néztem meg és egyre jobban tetszik...csak ne lenne ennyire elbaszva a zene alatta...ehhh...de egy remek kis darkfantasy-t sikerült összehozniuk...
És ha már könyv, akkor ez a barbár sokkal közelebb állt a könyvbelihez, mint az Arnold féle terminátor. Crom lehetett volna kicsit több... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #39946 üzenetére
az, hogy az én véleményemre adtál, még ennyi idő távlatából is, több mint megtisztelő..
hanem,
Conan The Barbarian
hd,dts
hát.. idáig vártam ezzel is
elég sok értékelést olvastam már itt a filmről, kb ki is alakult bennem az, h amit fogok kapni, egy jó első 10-20perccel rendelkező kalap szart.. nos, nem ezt történt.
kereshetjük benne valóban a hibákat (nagyon mondjuk nem is kell keresgélni), törékeny mai kinézetű lányokról és súlyos kardokról, a végén csodás megmenekülésről, stbstb, de annyira fölösleges. A Conan regények azon kevés olvasmányok közé tartoznak, amiket gyerekfejjel rengeteget bújtam, éltem-haltam érte, Howard egy baromi izgalmas világot teremtett meg benne, egy valódi barbár állattal a főszerepben. De egy hatalmas mese volt egyben, s mint olyan, egy szavát sem szabad halálosan komolyan venni, viszont élvezni, annál inkább..
Nem egyszerü ám ezt megvalósítani, hiába a cgi-tenger, azt, amit az ősidőkben egy Conan, a kimmériai képviselt, azt a civilizációtól mentes, 2méteres izomkolosszust a zord hegyekből, aki ráadásul villámgyors, barbár a barbárok között, hát szóval ezt eljátszani élethűen egy színésznek.. szóval, na
Én élveztem baromira a filmet, tényleg csak arra az apró mozdulatra van szükség előtte, amivel lekapcsoljuk a na most ez elvileg egy dráma lesz-triggert, és lám, máris egy látványvilág tárul elénk, végre egy valódi emberi bestiával, aki kalandozik, gyilkol és szeret.
Pont, mint ahogy a könyvekben leírták ezt az egészet.
És ha még kék lett volna a szeme is a kimmériainak (mert ugye a könyvben így volt!..)akkor még több pontot adtam volna neki.
8/10
Várom a következő részt, remélem abban már a kalózlány Valeriát is előhozzákRammbock.Berlin Undead
hd
erről a filmecskéről csak egy szösszenetet..
jó kis urbán germán zombidömping
7/10 -
GrandeP
addikt
Igazából nem a minőségre voltam kiváncsi, csak inkább nekem túl korai, tavaszra vártam és akkor is csak max ts-t....
Azthittem h valami fake asyliumos, mint pl transmoprhers, vagy 2012 meg ilyesmik, mert azok mindig hamarabb vannak...
De azért elmegyek a boltba és megveszem...
Remélem jó lett, vártam...
Azért köszi.
-
GrandeP
addikt
Srácok, a The Thing remake az "kint van már", vagy valami Asyliumos csodát lehet hamarabb "megvásárolni"?
-
válasz
venember83 #39937 üzenetére
Hogy leltél rá erre a ~2,5 éves postra?
-
Integra
titán
válasz
littlelion21 #39939 üzenetére
semmi semmi, elnéztem, hogy mire válaszoltad, azt hittem, hogy a titanic 3d-re
dh filmeket szeretem, főleg az első kettőt -
littlelion21
addikt
Horrible Bosses [2011]: förtelem szar (stílszerűen). Inkább nem értékelem.
Integra: A DH-filmekkel van bajod eleve, vagy csak új résszel?
-
Integra
titán
válasz
littlelion21 #39934 üzenetére
sem akkor, sem most nem tudom azt a borzalmat végig nézni
-
F34R
nagyúr
-
andy83
aktív tag
Alkonyat 4: 10/6,5
-
Integra
titán
erre érdemes lesz beülni moziba, csak erős idegzetűeknek.
-
Dyrtyho
őstag
Csak két kérdésem van a cikkel kapcsolatban.A következő Batman film után már nem lesz több folytatás ? Hol marad a pingvin meg a többi fő gonosz ? Nem létezik,hogy több részt már nem akarnak készíteni a Batmanből.....
-
tween
őstag
-
@rglaaf
veterán
De messze van még jövő május Battleship
-
pohár
félisten
Shooter / Orvlövész - 8/10
egy nagyon jó kis akciófilm csavarokkal és egyéb finom dolgokkal
a főszereplő punci meg fúúúú -
Sotho
őstag
Conan (2011)- Az eleje feleslegesen véres, és mikor megláttam a kifejlett konant aki az eredeti konan csicskása (köcsöge) lehetett volna maximum, kikapcsoltam.
-
gyuromoj
veterán
Attack The Block
1080pAmióta láttam az előzetest, azóta vártam hogy megnézhessem. Nekem tetszett. Volt pár poénos rész, amin sikerült nevetnem.
A végén átraktam angolra a hangot és beletekergettem és meg kell hogy mondjam elég "szépen" beszélnek benne. A közeljövőben tervezek munka miatt a szigetországba menni, de ezek után(miket csináltak benne a srácok...) van bennem egy kis félsz.7/10
-
gyuromoj
veterán
Egy kis TDKR info. 2012. július 26. pont 3 nappal a születésnapom után. Tuti moziban nézős lesz.
Lehet kicsit SPOILER-es
-
American pie 6-7, baromi jok, megjobb csajokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cowboys & Aliens
Nem volt ez olyan rossz mint mondták. Tetszett is még, bár kicsit hosszúnak éreztem. Viszont az a csaj.
Hm.....
SPOILER
Mondjuk megjátszhatta volna még egyszer a feltámadást, mint a tűznél.
-
BLeP_i
tag
Mostanában láttam és tetszett: Soul Surfer.
Hangulatos, kellemes bevezetés, dinamikus történések, nincs elhúzva, egész jó sztori, még mondanivalója is van.
Nálam 8/10. -
tween
őstag
Cowboyok és űrlények (2011) : tetszett, de kissé "sűrű" a film... 7/10
-
TRob1
veterán
válasz
Bull Boss #39900 üzenetére
Jaja, tényleg (az főleg egy suliban játszódik), hanem talán a Tébolyultak.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest