Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Acer notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
martinkeet #199 üzenetére
Tehát sanszos, hogy próba után majd valamikor el is adod (nekem nem kell amúgy
) vagy megtartod tartalékba?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
martinkeet #197 üzenetére
Mert páran azért vették, hogy kipróbálják, semmi extrát ne gondolj.
-
zumics
tag
válasz
UberMutant #193 üzenetére
Köszi az infót, de már úgyis mindegy, "notify me" az összes színben a 68.000 Ft-s, szóval erről már lecsúsztam így...
-
martonx
veterán
válasz
szkaroly #183 üzenetére
Engem a kismillió mobil app szoktatott az NFC-re. Úgyis előveszed a mobilod a tesco/penny/lidl/aldi/auchan/rossman/dm stb boltban, akkor meg olyan macera nem a mobillal fizetni. Ráadásul mobil nélkül már a budira se megyünk, sokkal egyszerűbb fizetéshez is azt használni. Szerintem.
-
Bagoly01
senior tag
Ugyan ez nálam is.
Napok óta próbálkozom.
Az enyémen volt limit. Hiába állítottam át a netbankon keresztül úgy sem volt jó.
Be telefonáltam állítólag valami biztonsági baromság miatt utasítja vissza a fizetési szándékot.
Majd holnap be ugrom a bankba, biztos változtatni kell pár dolgon. -
zumics
tag
Én tegnap 1 órán keresztül próbáltam mgvenni, de egyik kártyámat sem fogadta el (se VIsa, se Mastercard), sőt a paypalt sem, aminél a visa kártya van mögötte.
Gondoltam teszek a paypalra direktbe pénzt, el is utaltam a zsetont, ami még mindig nem érkezett meg... Úgy 10 éve csináltam ilyet, akkor valóban 1-2 nap volt, gondoltam 2024-ben ez 1-2 perc.Szóval a lényeg, hogy közben már az összes szín "notify me", csak a feketéből van a 91k-s, ami nyilván nem egy nagy deal. Ez így ennyi volt szerintetek, vagy lesz még stock az olcsóbból (68k-ért)?
(Illetve a paypal az tényleg ilyen lassú még most is? Vagy azért a pénzért is futhatok, hogy visszakapjam, mert a számlámról instant leszedte a bank.)
-
kbyte1024
veterán
Pont horgászni megyek szombaton 5napra az ország másik végébe,úgy várj meg a kicsomagoló videóval
-
Graphics
Jómunkásember
Na nekem jött is értesítés a csomagrol.
DPD hozza , 1-5 napon belül.
Ez gyors lesz.
-
martonx
veterán
NFC nélkül ki vesz manapság telefont???
-
kbyte1024
veterán
Majd Graphics kolléga csinál nekünk olyan videót hogy.....
-
whited
addikt
válasz
hardver1985 #124 üzenetére
Még mindig 68e ft-ról beszélünk
-
kbyte1024
veterán
válasz
UberMutant #152 üzenetére
+1
-
kbyte1024
veterán
Meg nemsokára jön itt is QR kodos sztori
-
Bagoly01
senior tag
Van olyan aki fizetett Visa Classic kártyával?
-
judas13
addikt
válasz
martinkeet #130 üzenetére
Basszus. 91K-ért már nem kéne....
szerk.
de a 8/128 továbbra is 199 pénz -
Graphics
Jómunkásember
Csak felvetés, mi van ha ezzel a branddel sokkal inkább fiatalokat céloznak, akik nem is rendelkeznek bankkártyával?
Nem vedve a storyt, csak magyarázatot keresve rá.
2-3 év múlva pedig egy Nothingra cserelve már adott is.
Én ezt reális " elképzelésnek" tartom, ettől függetlenül persze, hogy kéne bele.
-
Salamander
tag
NFC kihagyása olyan, mintha pl.: rezgőmotor nem lenne benne. Mennyit spóróltak, talán 1 dollárt készülékenként?
-
Draun01
tag
Tegnap egy másik topikban valaki rájött, ha az órát és a telót egyszerre veszi meg az ember, a kettőt megkapja 88k-ert
-
Draun01
tag
válasz
Ma is ugyanúgy 68k a kisebb modell
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Számla letölthető volt nekem
-
martinkeet
aktív tag
Ma már 91K-ért vihető.
Én tegnap megrendeltem PayPal-al, amihez Revolut van társítva.
A tegnapi ár (68.099.- Ft) levonódott, de a Revolut szerint Notelj8-nak ment az összeg. A megrendelésről semmiféle visszaigazolást nem kaptam, a számlát pedig a CMF oldaláról nem tudtam letölteni. Valaki jár hasonló cipőben? -
Draun01
tag
Most olvasom, lehet nem működik benne a VoLTE meg a VoWifi. Csak tudom néhány embernek ez kifejezetten fontos. (Pl sokan ezért nem vették Pixeleket)
-
mhydas99
senior tag
Ebbol is majd a Phone 2 lesz az igazi. Addigra kiforr es ertelmes kiegeszitoket adnak majd az ujhoz. Persze arban is joval dragabb lesz. Ez a modularis telefon kiegeszitokkel eleg nagy piac lehetne foleg fiatalabbaknak ha normalisan megvalositanak es elerheto aron, nem ugy mint a Fairphone...Cserelheto akksi, sok kiegeszito, leveheto hatlap mindezt ugy hogy vizallo is maradjon. Nem lehetetlen. 3-4 ev szoftverfrissites aztan minden plusz evert elofizu mehetne, persze nem draga, telefon ertekenek 5-10 szazaleka.
-
-
Plumpy
aktív tag
Nincs NFC. --> No
Pedig nagyon tetszene, bár az S24 Ultra helyett nyilván nem kéne, de így én jó szívvel nem ajánlanám egyik ismerősömnek sem. Basszus annyira alap az NFC, hát "minden" azzal működik. Ok, hogy kínában meg pont nem, de a világ az nem kína...
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Graphics #119 üzenetére
Te nem, de pont ez a lényeg, hogy majd valaki más igen.
Majd valaki más megveszi a te használt almádat és nála is elketyeg 2-3 évig majd túlad rajta és annál is. Így lenne fenntartható az egész.Nálam ez annyiban más, hogy 2-4 évig elketyeg mint fő telefon, majd mehet "cégesnek".
Anno nagyon nagy szempont volt kamera, mióta van egy dedikált gépem ez már nem szempont. Ellenben a praktikussák és a méret igen, így nagyon jó lenne egy újabb mini verzió, mert számomra ez a tökéletes méret, még az alapra sem akarok felváltani, pedig az sem extrán nagy és lapát kezem van, egyszerűen ez a kényelmes. Remélem a jövő évi SE az majd kisebb lesz mint az alap és nem a régi 8-as házában jelenik meg harmadjára is....
Az olcsó húsra meg, a tesztet láttuk, majd fél év múlva jobban letisztázódik ha elmúlik a hype, nameg majd meglátjuk mennyire lesz támogatott valójában is. Egyenlőre szerintem sem rossz telefon.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
hegedus001 #117 üzenetére
Ez remek hír, de én nem akarok 8 évig használni egy telefont.
Értem, hogy téged kiszolgál, de nem vagyunk egyformák.
Ez meg nem alsópolcos összetevőkből készült. Szerintem, de a te szemszögedből is megvan a maga igazság tartalma.
Nagyon sokat befolyásol azért az, hogy ki mire használja a telefont.
EGy heavy usernek már nem elegendő egy Snapdragon 665-ös szint mondjuk.
De irodai emailezésre meg tökéletes még évekig.@DS39: Pár teszt kint van, olvasd el mennyire olcsó húsnak híg a leve
-
DS39
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #98 üzenetére
Ebből él meg a Temu, Shein is.
Impulzus vásárlókból.A telefonról az a véleményem, hogy olcsó húsnak valószínűleg híg lesz a leve.
Nem véletlenül olcsó, mindig spórolnak valamin, hardver vagy szoftver vagy support. -
hegedus001
aktív tag
Nem az áron van a hangsúly, hanem azon, hogy meddig lehet használni egy adott készüléket.
A kínai bundzsi telefonok vagy a samsung legalsó polccos telefonok is nem azért rosszak mert műanyagból vannak vagy bármi, hanem mert kb 1 évig tudod őket normálisan használni, utána meg kuka. soha nem fogja megvenni senki sem már.
ezzel szemben pl. ott van az Apple, aminek a készülékei/telefonjai 8-10 évig simán elketyegnek tök használhatóan. (egy iphone 13 minivel nyomom, amit a megjelenés napján vettem illetegy 1. generációs 2016 os SE vel, ami már 8 éves de melós telefonnak tökéletesen kiszolgál. Kb 30 k volt egy arab GSM boltosnál patika állapotban
)
szerintem ez választja el a kettőt egymástól.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #86 üzenetére
Én totál értem amit mondasz és abszolút egyet is értek veled.
(bár ezeket a késuzülékeket lehet hogy majd látjuk a használt piacon ami nem akkora baj)Ugyan ez a jelenség van a sheines temus rendelésekkor is. az embereknek nulla pénzük van, de ezeket megengedhetik maguknak így rendelnek. Az impulzus megvan, boldogok, aztán megint rendelenk megint boldogok, közben meg lehet, hogy egyszer használják a rendelt cuccokat vagy esetleg valami totál használhatatlan szar terméket kapnak. Ahellyett, hogy 2 hónapig spórolnának rá és vennének egy valóban minőségi cuccot, helyette vesznek 30 használhatatlant.
-
judas13
addikt
válasz
LosBlancosRM #104 üzenetére
-
Draun01
tag
Csak egy ötlet, lehet azért nincs NFC mert ugye elsősorban az indiai piacra szánták ott meg lehet nincs NFC alapú mobilfizetés, hanem inkább QR kód alapú mobilfizetés van (mint DK-Ázsiában).
-
whited
addikt
Egy zöldet rendeltem én is, és ha előbb megjön, akkor tesztre szívesen felajánlom
-
giroud199
senior tag
Na egy zöld rendelve nálam is
ennyiért best buy, NFC hiányzik egyedül ,de túlélem
Apple pay-el a legegyszerűbb a vásárlás
-
gretzky77
veterán
válasz
Illetve mivel korábban használtam Nothing Phonet azért tudom kb mire számíthatok, és szinte biztosra veszem, hogy élőben sem lesz hulladék a Nothing is egy kellemes csalódás volt!
-
gretzky77
veterán
válasz
És téged miben zavar ha én kipróbálom, megnézem és utána mondjuk olcsóbban olyanhoz kerül akinek ez tökéletes? Nekem megéri, mert ki tudtam próbálni, hogy mondjuk akár később gyereknek jó lesz aki megveszi az pedig örül és még kicsit jobban is jár, olcsóbban jut hozzá és örömmel használja! Ezért nevezni környezetszennyezésnek, hulladéknak azért igen erős!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bocsmá' de van tesztje.
A telefonok már hamarabb kint voltak a tesztelőknél, csak embargó van a megjelenésig.Gsmarena, és annyira nem idegen nyelv, nem ilyen tyúklábas.
Aztán a youtube is már rogyásig van review-kal.
Rendelés előtt elolvastam és utána rendeltem is. -
kbyte1024
veterán
válasz
Igen legtöbbször igaz is. Ami már eleve olyan social jön meg kevés RAM meg gagyi képernyő, fényerő stb, az oké hogy nem veszi meg az ember. De azért azt fetételezhetnéd,hogy akik itt olvasunk,tapasztalatokat osztunk meg, csak megnézzük,hogy mit veszünk. Ez a teló igy spec alapján jónak tűnik.
-
Oldfoksz
junior tag
Sokaknak hiányzik az enefcé.
Pedig ezt is megoldotta a semmi,nem is akárhogy.
A felcsavarható puttonyban elfér ilyen-olyan kártya.
Pl.piros hetes,vagy egy betlihez ződász
Fizikai enefcé. -
kbyte1024
veterán
Na jóóóóóóóóóó én azért vettem zöldet hogy Bagoly01-nek eladjam 170ezerért
-
LosBlancosRM
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
LosBlancosRM #101 üzenetére
Ennyi. Látod, lett közös vélemény is a nagy ellenérzések kapcsán.
Finomodik ez. Még a végén megbékélés lesz.Nálam fiók nincs, az a pazarlás. Akkor tényleg apróra fel.
Amit nem használok azt nem tárolom. Az nosztalgia.
Szerk.: Ebben nem volt semmi félremagyarázni való, egyetértek azzal, amit írtál.
"Nem buksz vele sokat, max megy az apróra, vagy a fiókba. "
Ennyi.
-
LosBlancosRM
őstag
Szerintem egy olcsóbb telefon jobban beránthatja az embereket, mint, ahogy látszik is. Nem buksz vele sokat, max megy az apróra, vagy a fiókba. Egy felsőkategóriás telefonnál ez ritkább -szerintem-. Iphone 2 évig volt meg, szerintem elég jól bírtam vele, pedig gyűlöltem az iOS-t(ha droidos lett volna, még mindig meglenne). Előtte a Note9 is megvolt 3+ évig és ezt is annyira tervezem. Környezetet pedog nem a telefon ára szennyezi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest