Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKYROB
tag
Most nézem, hogy emelkedett az ára.... 80999ft. Vagy eddig is ennyi volt rendelés véglegesítésnél?
-
SKYROB
tag
Sziasztok! Valami gusztusos átlátszó tokot tudtok ajánlani. Amazonon néztem , de onnan még életembe nem rendeltem, de ha jól látom nem minden esetbe küldenek kis országunkba. Még az "üvegfólia" ok....érdekel plusz védelem kamerára is
-
mhydas99
senior tag
Infraport is filleres, jack-dugo is sot a legtobb dolog ma mar az. IPS helyett OLED is kb. 10 000 huf kulonbseg. (Atlag kinelzo nem csucs). Uh ez igy nem relevans.
1. A CMF nem Wuropai piacra keszult elsosorban, menetkozben dontottek az eladasok kiterjeszteserol. Ahova keszult eredetileg ott nincs NFC-s fizetes.
2. Tobb szazezres/millios eladasnal egy 1 dollaros alkatresz is hatalmas kiadasnak szamit.
3. Reszemrol befejeztem, te is olyan embernek tunsz aki a sajat igazaba all bele es ugy menetel mint egy szemellenzos lo. Akkor legyen igy. -
kbyte1024
veterán
Uraim,meg szeretnék kérni mindenkit hogy hagyjuk már ezt az NFC mizériát. Tudomásul vettük de tényleg unalmas már.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha megnézzük a modellek árait:
Phone 2a 12/256: 150990 Ft a gyártói oldalon
Phone 2 8/128-as is 192 ezertől indul. 12/256-os már 229 ezer.Tehát itt van egy szűk sáv, ami vagy azt eredményezi, hogy az olcsóbb variánst kivezetik a 2-esből, vagy oda még bejön egy 170 ezres mobil.
-
kbyte1024
veterán
De megértjük és én is használtam NFC-t jo dolog. De te meg azt értsd meg,hogy ez a teló nem neked szól. Ahogy a kolléga is írta meg akarják szerettetni a néppel. Példa. Most tudnék venni egy poco x6 pro-t 99ezer pénzért ami körbe veri ezt. De ahogy sokan én is ki szeretnék próbálni mást a xiaomi és pocon kívül. A Samsungon túl vagyok (soha többet),Oneplus túl vagyok rajta(nagyon bejött de más liga), most van ez meg a moto. Ennyi pénzért sokan veszik mert megadja amiket írtam.
-
kbyte1024
veterán
válasz
User64476 #469 üzenetére
Most nem akarok utána nézni de a G99 az nem tud 5G ha jól emlékszem.. valakinek az is fontos. Nekem nem de pl mint az NFC. Mindegy ezen nem veszünk össze
Ha Bog kirakja a tesztet tisztábban fogunk látni. Ha bejön a rendszere a Nathing-nak akkor egy 2A vagy ami most jön a 2a plus-on erősen elgondolkodom.
-
TTomax
félisten
válasz
mhydas99 #472 üzenetére
Próbáljátok már meg megérteni hogy egy kártyával/számlával egy család NFC nélkül nem tud kétfelé fizetni menni/vásárolni , nehogy már luxus legyen 2024ben az NFC meg órát vegyek amikor rühellek órát hordani.... Több bánkártyánk van, de ha ezekből több példány kellene akkor az +havidíj. Telefon szinte mindig mindenkinél ott szokott lenni...ott a wallet benne a bankkártyák mindenkinél...
QI töltést még csak elengedem (melegszik,lassú stb) de az NFC NEKEM pl rohadt fontos.... -
mhydas99
senior tag
Egyebkent csak kerdezem, miert annyira de annyira gontos az nfc? Ne ertsetek felre en napi szinten hasznalom de most komolyan annyira azert nem eletbevago. Ha valaki nem csak fizetesre hasznalja de korbebastyazta magat es a lakasat, kocsijat nfc-tagekkel azt megertem abszolut. De ha csak fizetesre hasznalja valaki akkor nem fajo a hianya szerintem. Be lehet tennj a bakkartyat a telo hatlapjahoz, ra egy tok oszt jonapot. Oke igy jobban kell vigyazni a keszulekre (nehogy rossz kezbe keruljon) de ennyi. Vagy szimplan kiveszed a tarcadbol a kartyat es erinted. Vagy harmadik opciokent lehet venni akar egy hasznalt damsung galaxy watchot is es azzal fizetni. Azert opciok vannak. Nem tragedia a hianya. Engem jobban zavar a merete, ha 6.3 col lett volna maximum azonnal megvettem volna...
-
mhydas99
senior tag
válasz
User64476 #469 üzenetére
Moto sajnos kezd elk*rvulni. Eloszeretettel eroltetik a bloatware jatekaikat amik maguktol telepulnek fel a tudtom nelkul. Mar ott tartok hogy heti 2szer alkalmazasokban korulnezek hogy mit kell gyomlalnom....mint a Redmi meg Poco vicc.....ha ez igy marad tobb Motot nem veszek pedig szeretem.
-
mhydas99
senior tag
Nem ertem. Szoval rakjanak bele NFC-t mondjuk 10 ezerrel tobbert...pwrsze akkor a kutya nem venne a 2a-t...miert is erne meg ez a Nothingnak? Aruszegmentacio es markahuseg kialakitas. Ennek a CMF-nek po t az a szetepe hogy a Szoftvert szerettesse meg hogy utana a kovetkezo telo mar Nothing legyen min. felso-kozepkategoriabol. Ez csak a kostolo ami nem lehet laktato.
-
User64476
őstag
válasz
kbyte1024 #447 üzenetére
A G72n kifogástalan a sebesség, az updatek is jönnek, bár szerintem nincs akkora jelentősége ennek mint amekkorát gerjesztenek körülötte. De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy sok minden belefér manapság ebbe az árkategóriába. Mondjuk én sem a moto kínálatából választanék, bár még ezek legalább majdnem tiszta androidosok, valószínűleg a tempó is ezért vállalható még gyengébb soccal is. Ezért nézegettem ezt a nothing telót is, más hasonlóak mellett
-
kbyte1024
veterán
Egy ilyenben kellett beraknom a kártyám
-
giroud199
senior tag
-
kbyte1024
veterán
Ha már nálam lesz Graphics kolléga telója referálok hogy milyen.
-
kbyte1024
veterán
Na wazze nincs NFC én vissza is küldöm
sőt kardomba dőlök
-
Graphics
Jómunkásember
Remélem túl tudunk azért ezen lépni.
Itt még nem volt teszt amúgy, csak egy hír.
Ugyanazokat a köröket futjuk... A vevők egy részénél meg totál mindegy... Csak az a baj, hogy a saját igényeinken kívül nem nagyon látunk... ÉS ezt a skatulyát akarjuk ráhúzni a világra...
Tudod hány ember nem is használja fizetésre a telefonját? De még csak banki app sincs rajta...? Sok... És ott a másik fele, ja igen, ők használják..
Első halmaznak ez viszont tökéletes telefon lehet.
Magyarországon mobiltárcákba jelenleg 2,4 millió bankkártya van.
"Mobiltárcába regisztrált fizetési kártyák száma (db) 2,33 millaTehát még egy jelentős halmaz nem használja erre a telefonját például nálunk, mások a számok persze a hanyatló nyugaton, de itthon azt hiszem még bőven talál magának piaci rést egy ilyen telefon.
-
judas13
addikt
válasz
Graphics #452 üzenetére
Hiány van, mivel attól még jó a teló h nincs benne NFC.
Csak ahogy itt a tesztben is kifogásolva volt volt:"Nincs benne NFC az mondjuk egy óriási red flag....NFC-t kihagyni 2024-ben bármi árkategóriából, az szerintem cink."Szerintem is az.
És a vevők nem kis részénél is cink, egy fájó pont ennek hiánya. Egyesek gondolom ezért sem vették meg, én legalábbis ezért nem. Pedig már az első percektől figyeltem a készülék kihozatalát.Nekem egyszer sem volt instabil évek óta azzal nyomom..
-
giroud199
senior tag
De nincs bent.
Meg kell várni az EU ba is szánt utódot ,vagy nézni helyette egy nothingot
ebbe nincs és nem is lesz ,ha levelezget az user akkor sem
(Nálam eddig is csak az Apple pay működött hibátlanul, így hogy jön a qr kod alapú fizetés ,talán el is lehet majd lassan felejteni az NFC t) -
Graphics
Jómunkásember
És még így is készlethiány van...
Lehet persze hetekig rajta rugózni. De ez most így kapható. Nem lesz benne varázsütésre.
Annyiszor túl volt már
tárgyalva...
Lapozzunk!
Ebben nincs NFC, sőt a teszt, ha kijön még akkor se lesz...Hozzáteszem én amikor egyszer instabil volt az NFC-s fizetés mobilon, azóta nem bízok meg benne...Másik telefonban ott van, de hazárdjáték...Ja és nem CMF volt, mert ugye nicns benne.
-
judas13
addikt
válasz
giroud199 #450 üzenetére
Nem fogunk....
Rengetegen írtak a cégnek az oldalukon, hogy pedig kéne bele.
pld.It looks very good, but a phone in 2024 without NFC is not an option for me, I will go for the Nothing 2A.
They should release a revision with NFC, raising the price 10-20€$.
I dont understad it…Én sem.
-
SKYROB
tag
válasz
kbyte1024 #444 üzenetére
Én is csatlakozok NFC hiány ellen.Engem kikészít wallet fizetés. Munkám és barkácsolásaim során hihetetlenűl lekopnak az újjaim és ott szerencsétlenkedek fizetésnél...köszönöm nem kell, nem fog hiányozni. Másra az életbe nem használtam.
Most készülök lecserélni , /jövőhéten jön/a Samsung A72-t /több mint 2 éves készülék/ ...nem mai készülék, de halálosan meguntam. valami újra vágyom...ez megadja. Figyelemmel kísértem eddigi készülékeiket és meggyőztek. A 2a nagyon szimpatikus lett volna, de olyan kellett ami árban verhetetlen és vicc , de amennyiért eladom a régi készüléket nem sokal kellett megtoldanom. Nekem mint átlag felhasználónak egy ilyen csere remek lehetőség.
Majd veszek kártyatartót, majd abba ellesz bankkártya. Farzsebbe pénztárcába ...hmmm nem érzem biztonságba soha. Telefon mellett elülső zsebbe úgy érzem valamivel jobb helyzetbe van... lesz....nekem.
-
-
User64476
őstag
válasz
kbyte1024 #444 üzenetére
Meg lehet csinálni, moto g72 a neve. Nfc, sztereó hangszóró, szuper oled, helio g99 ami hétköznapra tök elég, 8GB ram, gyorstöltés, töltő a dobozban, 2 napos üzemidő, elektronikusan stabilizált kamera ami elég gyenge de nem vállalhatatlan. Oké, nem valami exkluzívra marketingelt cucc.
-
kbyte1024
veterán
Ez az nfc nyivákolás basszus. Hűha....fogadni mernék hogy aki rinyál életében 2szer használta. Mi a f.....T akartok 68ezer pénzért?? De tényleg...van nagy aksi jol optimalizált kulturált vas,elég RAM,amoled egyedi telo. Basszus frankon men vágom ...
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem gondolom, és nem így értettem.
Akkor ezt írtam volna, én az egyenes beszéd híve vagyok.
Ezt aki megvette nem azért vette, hogy 40-ert eladja. Most hiány a gyártó oldalán, így 69-ert elmegy kibontva is.
A Nothing egyelőre jól tartja az árát, tény a CMF friss, de én is annyiért adtam tovább, amennyiért megvettem.
Így senkit nem ért hátrány és előny sem.
Őszintén, adtam volna többért is, de nem sikerült ezt lekommunikálni néhány hardverapros forumtaggal... Reagalni sem tudott némelyik...Odaadtam annak a forumtarsamnak, akivel amúgy is jól kijövök.
-
Bagoly01
senior tag
De jó! 68-ért volt kirakva erre lemaradtam.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
giroud199 #431 üzenetére
Nincs erre vonatkozó statisztikám, így kijelenteni sem fogok ilyet.
Ismerem a márkát, 10 éve használom. Tudom melyik a jó és melyik a kevésbé jó, de hidd el a többi márkánál is van ilyen.
És ehhez nem kell Telekomos ismerős, Nekem a Yetteles ismerős meg azt mondta , hogy nem visznek vissza sokat.
User error még elég jelentős ám... Amikor össze vissza nyomogatják és mindenféle reklámokat elfogadnak... Na ezeket is visszaviszik... Miközben nem a telefon.
Illetve arányosan kéne nézni, hisz sokat adnak el, így a hibaaranyt ( valós) kéne nézni, nem azt, hogy többet visznek vissza.
Ez hogy az összes márka közul megint nem számadat.
Eladnak 50 ezer Xiaomit meg mondjuk 40 ezer Samsungot akkor értelemszerűen az a +10 ezer hozhat magával több hibás készüléket.
Ha tud az ismerősöd százalékos arányt, az a mérvadó számadat.
Utána lehet ezen elmélkedni.
De mindketten elfogaltabbak vagyunk más más irányba, illetve egy dolgozó, aki utálja a Xiaomit, O sem fog pozitívan nyilatkozni
Xiaomikbol all in pedig top3-as darabszámban. Így darabszám is több lesz a hibás készülékek oldalán..
Szóval bemondasra ezt nem fogom elhinni, remélem nem gond.Ha van olyan lista, ami erre vonatkozó , az sokat segítene de ez nem ennek a topicnak lesz a témája.
Koncentráljunk a CMF-re.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
giroud199 #420 üzenetére
Amúgy ennyiért jó, de tényleg picit drágábban ott van a Poco M6 Pro, ami tény hardverben gyengébb, de minden másban ott van hasonló ligában.
Itt még azért lesznek kompromisszumok persze.
Legendd konklúziója hasonló mint az enyém, szerintem is ennyiért verhetetlen. Kicsivel drágábban már nem
A nagyobbik verziónak a piacon NFC nélkül nincs sajnos értelme, itt a kisebbik verzió tud ütős ajánlat lenni, hisz a kisebbikbe egy komolyabb microSD olcsón megúszható.
90 ezer körül én már mást néznék, legfőképp Poco X6-ost szintén kintről.
De múltkor pár alternatívát már összeírtam.
-
giroud199
senior tag
Legend kirakta a tesztet. (Tamás Zsolt)
hat nem tudom ,így hogy jön a qr kodos fizetés az NFC sem akkora negatív. Kamera ahhoz képest hogy csak elektronikus stabilizálás van bent parádés ,főleg 68 ért. Említ itt Xiaomikat 80 körül … inkább hagyjuk ,volt 200ért is pár ,mind csalódás a mi 10 széria óta. Drága a hátlapot? Nem kötelező megvenni ,de egy plusz lehetőség! Amúgy fólia van a készüléken -
SKYROB
tag
Sziasztok! Garancia ügyben szeretnék érdeklődni, mert nem vagyok képben. Ha másodkézből veszem a készüléket , akkor én tudom garanciáztatni? Hogy működik ez?
-
Draun01
tag
Hátha valakit érint, most látom amazonon írják hogy a narancssárga szeptember 14-től lesz elérhető
-
kbyte1024
veterán
De viszket már a kezem.... Wazze holnap mindjárt itt van
-
bepe79
addikt
hamarosan elárasztják az ebayt meg az alit ezek a 3d nyomtatott tokok hozzá
-
giroud199
senior tag
válasz
kbyte1024 #405 üzenetére
Nem bánod meg
nekem a kijelző is nagyon kellemes a szememnek, volt már pár oledes ami valamiért kicsit zavarta huzamosabb idő után. Moto edge 40et láttam itt többen felhoztak , volt nekem is ,viszont itt a főkamera sokkal stabilabb teljesítményt nyújt, nálam három pici van és meglepő ois nélkül mennyire könnyű vele jó képeket készíteni belterben is
-
giroud199
senior tag
válasz
kbyte1024 #403 üzenetére
Nem laggol ,nagyon tetszik a készülék. Alig várom az új cmf et
minden azonnal történik ,nulla melegedés ,kiváló akku.
Nekem a fogása nem az igazi ,az én tenyeremből mindig ki akar mászni
viszont ahogy néztem a narancs ilyen vegan bor szerű, szóval lehet rendelek hozza egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!