Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiniPiji
csendes tag
Kár volt szembejönnie velem ennek a telefonnak.
Nemrég hoztam ki telekomtól az edge 40 Neo-t. Most fontolgatom, hogy visszaküldjem.
Megérné?
Nfc nem gáz, órát használok. -
mhydas99
senior tag
válasz
kbyte1024 #395 üzenetére
Ha az ara mindegy plusz hogy moto mar csak 1+1 ev tamogatast kap kb. akkor Motoval jobban jarsz. Premium haz, IP68, Wireless toltes, 68 wattos toltes ES tolto a csomagban. Kicsit erotlwnebb fenyereju kijelzo (1400 nit kb.) de eleg ez cserebe van HDR. Nagyon jo kezbe venni (tok nelkul). A gyors zseblampa nalam kb. napi szinten alap. Porgos, gyors, akksija sokaig birja. (Oke, lehet hogy a CMF meg ennel is jobb akksiban). Ajanlom a mubor hatlappal
(zold es piros is odaver).
-
Atomgoa
csendes tag
válasz
kbyte1024 #390 üzenetére
nem irigyellek, most hogy írtad és belegondoltam, rohadt nehéz döntés.
moto e40-et fél évig használtam másodlagosnak, de asszony "lenyúlta" mert megtetszett neki, ezért kellett egy másik, ez lett a cmf.
ha csak ebből a 2ből lehetne választanom és az kell legyen a fő telefonom, akkor paraszthajszállal moto (de csak az nfc fizetés miatt, kártya már évek óta nincs nálam)
rendszersebesség és a felület kb ugyanaz a kettőnél, ha ez neked fontos... -
kbyte1024
veterán
Bog dobjon el mindent és csinálja végre meg a tesztet
-
Atomgoa
csendes tag
tegnap megjött nekem is, másodlagos telefonnak rendeltem.
jól össze van rakva, max minimálisan és ha csak direkt ezért, oldalsó irányokba piszkálom, akkor a bekapcs gomb mintha picit nyüszögne...tehát normál használatnál nem venni észre.
annyira nem csúszik sztem, mint ahogy korábban írta vki, szögletes élek miatt sztem elég stabilan lehet tartani, elvileg tok nálkül is stabil lehet. kérdés, hogy mennyi idő alatt ütöm sorjásra a kamera körüli fém keretet, mert amikor lerakom fa- vagy üveg asztallapra, elég masszívan odakoppan. jobb kézzel lerakva ugye bal felső sarok ér földet először.
első beállítás közben az ujjlenyomat olvasó többször szennyezett érzékelőt jelzett, pedig a telefon tiszta volt és az ujjam is. S21-en ugyanekkor simán működött, pedig az biztosan nem volt olyan tiszta. miután a rendszer felállt és lement egy frissítés-újraindítás, a nap további részében nem volt vele ilyen gond. ujjlenyomat olvasó nekem kicsit lejjebb van, mint ami kényelmes, de azért még mindig följebb van mint pl Motorola Edge 40nél, azon talán még 1picit lejjebb van. persze megszokható.
1 db hangszóró meglepően tisztán szól, pl Poco F3 ennél nem volt jobb sztereóval, de ha fektetve és pont úgy fogom, könnyű letakarni, ezt szokni kell. kicsit zavaró, hogy ha jobb kézzel tartom és fektetett nézetben nézek vmit, és nem akarom a főkamerát közben összetaperolni, akkor a hangerő gombok lent vannak, nem annyira áll kézre. jobb lenne, ha főgomb és hangerőgombok is a bal oldalon lennének.
rendszersebesség nagyon jó.
1 nap után egyelőre ennyi -
judas13
addikt
JerryRigEverything akinek nem volt gyerekszobája, akcióba lép:
-
Graphics
Jómunkásember
Még mindig van benne Kraft.
Lehet kevésnek tűnhet a kijelző idő, de sok netes rádió is ment, 4G/5G vegyesen.
Az appok alapállapotban, tehát ezen azért bőven lehet finomhangolni.
Nekem bejött, nem mostanában volt ilyen, hogy a 3. nap reggelén teszem töltőre.
A Gsmarena tesztjeben lehet finomhangolni mindenkinek a kb saját szokásaihoz az aksi használatot.
-
zumics
tag
Na végre nekem is megjött német amazonról, végül sikerült 86k-ba megvenni a 128 gigásat (előzmény a 238-as hszben, persze kb. 2 napot kivéve azóta is van a 256 gigás a gyártó oldalán 91k-ért, csak épp akkor nem volt kapható amikor meg akartam venni
).
Ez a fantasztikus ERSTE 403 Ft-n váltotta át a 213 EUR-t, szerintem a létező legdrágábban én vettem az országban, sőt tán a világon
Na mindegy, ez a van, a telefon tetszik, tényleg jó gyors.
(Ugyanitt hamarosan lesz eladó Galaxy Fold 4)
-
mhydas99
senior tag
válasz
giroud199 #368 üzenetére
Bocsi de a Honor 200-at nem neveznem komolyabb keszuleknek. Ha az anyagminoseget meg a kameras kepesseget nem nezem akkor kb. egyformak. Persze UI mas meg par aprosag. SZVSZ a Honor az jobb es lehet hamar kikerul majd a fiokodbol. De majd meglatod.
Nekem Samsung S21em van meg Moto Edge 40-em. Ha a rendszert meg fotos kepessegeket nem nezem akkor pariban van a 2 es folyamatosan hasznalatban is vannak. Ettol fuggetlenul a daily driver a Samsung szimplan mert kevesbe feltem hogy serul. De otthon a Motot tok nelkul tobbet nyomkodom. Oke nem a CMFrol csak gondoltam megosztom ha mar a Samu csucskategoria volt anno a Moto meg kozep 2 ev difivel. Amugy a CMF hardveresen es szoftveresen siman eleg mindenre egy atlagembernek. Akinek meg a fotok nem tetszenek vegyen jobbat vagy kepezze magat kicsit a kepkeszitesben/szerkesztesben. NFC meg nagy hiany de megoldhato egy vekony tokkal moge a bankkartyaval oszt jonapot. -
giroud199
senior tag
válasz
kbyte1024 #367 üzenetére
Valaki aki komolyabb készülék/ek melle vásárolta? Kíváncsi lennem az ő véleményére is
Mert két hiányossága van a készüléknek 68000ft ért ami elég komoly. Nálam honor200 at fel óra múlva küldte a fiókba
pedig nem azonos ársáv a két készülék és ott is tudnak optimalizálni
-
giroud199
senior tag
Na a mai nap nekem is megjött a zöld készülék. Kicsit csúszós a fogása ,viszont a könnyen cserélhető hátlap miatt nem kell aggódni rajta és tok sem kell
amúgy meg flagshipek mellett sem vall szégyent a készülék ,igen pörgős és fluid az első perctől kezdve ,nulla melegedessel. Főkamera is egész vállalható ,ebben a kategóriában kiemelkedő. Hangszóró hiába mono ,de van nála sokkal gyengébb sztereó megoldás is
nfc hiánya ami egyedül érezhető számomra ,de ilyen ár érték arány mellett ,hát na
kijelző is egész jól kalibralt ,nem bántóan rikitoak a színek ,a fényerő kapásból jobb a nothing 1/2a nál.
-
ferenczm
csendes tag
Első nap rendelt zöld verzió ma érkezett meg. Kicsit lassú a szállítás ahhoz képest hogy nem messziről küldik, de annyira azért nem gáz.
-
nfsu17
veterán
válasz
Graphics #351 üzenetére
Te is tudod, hogy ez így önmagában irreveláns info, mert egy lényeg kimaradt.
Az előző nap mennyi kijelzőidő jött össze, azaz mennyi után merült le 48-ra.
Pl én is tudom 48-on kezdeni a másnapot az 5 éves telómmal, csak éppen előző nap alig használtam, mondjuk legyen ezért kettő óra kijelzőidő benne, egy félig halott akksival.
A mostani telómat meg mondjuk öt óra SoT után kezdem másnap 48-on.
Szóval érted...számok...rengeteg...az teszt. -
kbyte1024
veterán
Na nekem ma hozza a futár
lehet hogy megtartom és a Note 13pro lesz elado.
-
Graphics
Jómunkásember
Második napot 48%-os aksival kezdem meg, szerintem nagyjából ezt végig is fogja bírni, így a 1,5 napos üzemidő garantálva.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gretzky77 #349 üzenetére
Próba cseresznye, két mobilt nem tudok sajnos egyszerre használni, a tiszta droid mindig is érdekelt, de van pár dolog, ami hiányzik nekem, mas rendszerhez viszonyítva.
Ha nem marad családon belül még esetleg.
Ismerős is kérte tesztre, lehet nála landol végül fejlesztési céllal.
-
Graphics
Jómunkásember
-
nfsu17
veterán
mielőtt kidobod az F5-öt, dobj rá egy gcamot, tudsz mókolni a beállításokkal is, ha nagyon muszáj lenne.
[sample-k]
Nem gondolnám, hogy a főkamerája jobb lenne, mint az F5.
a színhőmérsékleten tudnak utólag javítani, ahogy a 2a esetén is tették.
Ott az UWA lencse volt más színű, de később javították -
Graphics
Jómunkásember
Hát nem tudom mit optimalizálták a Nothingnal , de ennek a készüléknek alig van fogyasztása ...
Kíváncsi leszek hány napot megy el ugyanolyan használat mellett de szerintem simán 2 nap
-
Graphics
Jómunkásember
Changelog
New features⭐ Introduced Tips & Feedback for Nothing OS. Accessed via Settings > Tips & Feedback.
📅 Added a new Date Widget, with a swipeable view of the next day.
👇 New swipe-down function for incoming notifications. Opens a pop-up view for instant access. Turn it on via Settings > System > Pop-up view.
🔒 Updated Android July Security Patch.Camera improvements
📸 Improved zoom clarity in certain scenarios.
🌙 Enhanced night scene photography.
🎥 Optimised HDR video recording
✨ Optimised the interface during Vivid Mode.
👪 Improved Portrait Mode images effects.
🤳 Enhanced the front camera’s colour and skin tone performance.
🔧 Corrected colour inaccuracies in some scenes.
💡 Resolved issues with low brightness in certain scenes.
📷 Resolved issues with the filter not loading when taking motion photos on the rear camera.
🔧 Fixed the issue caused by third-party apps calling the depth camera
Other general improvements🔧 Improved launcher stability by resolving crash issues.
⬇️ Reduced scrolling lag when using X.
🔒 Improved the smoothness of fingerprint unlocking.
📱 Resolved an issue causing fingerprint registration to fail when using a screen protector.
🔓 Fixed a stuttering issue during unlockingSzépen foglalkoznak eddig vele.
[link] -
bepe79
addikt
A gsmarena camera tesztje alapján határozottan úgy látom, hogy élesebb képeket csinál, mint a Poco F5-ösöm, habár a színhelyesség megkérdőjelezhető, mintha ilyen nagyon meleg színhőmérsékletre lenne kalibrálva a cmfp1. A kamera miatt elgondolkozom én is a megrendelésén, viszont egyelőre az egész interneten 1 darab tokot találtam hozzá az alin, és az is ilyen akril/átlátszó.
-
kbyte1024
veterán
válasz
BenyPotter #325 üzenetére
Nyugi nem jön rá semmi plusz költség és szerintem jól választottál. 68rugóért nincs hasonló vas,brutál amoled,fürge rendszer,support,brutál üzemidő stb.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BenyPotter #325 üzenetére
Semmi nem volt. Lengyelországból érkezett.
Igen, a zöld még elérhető.
-
BenyPotter
csendes újonc
válasz
Graphics #315 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt kis videó volt, köszi!
Most vásárolok telefont először közvetlenül cégtől, hadd kérdezzem meg (más is válaszolhat, ahova megérkezett már), hogy volt-e bármilyen vám, áfa, eho, szocho, étkezési hozzájárulás, hadipari támogatás, vagy egyéb fizetendő költség.
Közérdekű, hogy a 128 gigás zöld most épp rendelhető.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha most azt kéne felsorolni mit lehetne helyette venni, egy teljesen szubjektív elképzelés szerint én ezeket találom érdemesnek.
90 ezer forint körül ( +/- )
- Poco X6 - hardveresen ( SoC) picit gyengébb, de elég jól egyensúlyozik a Xiaomi szisztémában.
- Meg kell említenem, de az elmúlt napokban a sokk a nagyobb volt - Moto G85, de szerintem ez hardveresen még gyengébb, de szoftveresen közelebb áll a CMF-hez.
- Samsung A35 5G / Samsung A25 5G- Honor 200 Lite ( de csak zugGSM árban)
Ha ugye a 70 ezres modellt nézzük, akkor ott azért változik a képlet
Most eltekintve a beszerzés forrásától.- Oda már nehezebben tudok Redmi-Poco-t betenni.
- A hardveresen gyengébb Moto G54 5G szóba jöhet, avagy
- Honor 90 LiteÉs hát ezek az árak elég nagy szórást is mutatnak sajnos, 4G-s modellekből több akad.
- Poco M6 Pro
Még bőven lehetne a listát bővíteni, hasonlítani.Egyik itt tud többet, a másik amott kevesebbet.
Ami nekem kapásból szimpatikus volt, az a support része, hogy júliusi csomaggal zártam a napot. Nem tudom szoftveresen mennyire figyelnek majd oda, és kerül-e be plusz funkció. Fórumon mindenképp jelzem, hogy az AoD-t oldják má' meg.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vitatom, nem tudom miért maradt ki az AoD.
A többi kinek hogy én a telefonon nem hallgatok zenét, csak TWS-sel, szóval megértem, ha a hiányosság miatt valakinek ez nem opció.
Ultrahangos közelségérzékelő hiányát nem tapasztalom, ma párszor már telefonáltam, teljesen jól működött.
Ha engem kérdezne bárki csak és kizárólag a 8/128-as megvásárlását ajánlom, az 69 ezer.
A nagyobbik felesleges, főleg hogy van bővítési lehetőség.
Ha később felhasználói nyomásra bekerül az AoD, akkor már is előbb vagyunk.
Ez egyértelmű, hogy szoftveresen gyengítették, hogy ne kannibalizálja el a vevőket a 2a-tól.
Biztos van jobb vétel ennyiért, nem vitatom.
Nekem bejön viszont, olcsón ad jó tudást.
Az én igényeim szerint, de ezt nem mondom, hogy másnak ez jó lesz.Széles a piac. Akinek ez kevés, vesz mást.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bagoly01 #317 üzenetére
Még az AoD-t nem találom, lehet, hogy nem tudja alapból.
Kicsit meglepődnék, de még ismerkedek a felülettel
Szerk.:
Interestingly enough, despite having an AMOLED display, the CMF Phone 1 seems to be lacking an always-on display feature. An interesting choice, considering even the Nothing Phone (2a) has the AOD option."
Nincs AoD. enyje, remélem azért frissítéssel megkapja, vagy vegyé' órát..
-
Graphics
Jómunkásember
Nem nagy valami, meg nem is annyira összeszedett, mivel nem vagyok profi, de itt egy kis kicsomagolás.
Ami fontos, a telefon nagyon friss gyártás eredménye, illetve azonnal érkezett update és júliusi biztonsági csomag van már rajta.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Megjött nekem is (tehát nem vagyok terhes).
-
Graphics
Jómunkásember
Saját mérések.
-
Haneto
tag
Nem szerelhető jobban mint más telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest