Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
Mekkora terhelést akarsz rárakni?
Már csak azért, mert kisebb terhelések mellett gyakorlatilag mindegy milyen gépet teszel alá, viszont ha má arra vadászol, hogy az alaplapi IDE-k közül melyik a leggyorsabb, akkor inkább vegyél egy szerver alaplapot, 64 bites PCI slottal, és Ultra320-as SCSI-t hozzá. Tudom, hogy ez baromi drága, de legalább tényleg gyorsabb (a különböző alaplapi kontrollerek között 1-5 % sebességkülönbség ha van, ha meg PCI slotba teszel IDE-RAID kártyát, akkor meg a PCI sávszéllimitje i beugorhat a képbe).
AMD fronton csak az nForce 2-t hanyagold (a most kaphatóak közül), mert annak lehetnek problémái néha az ide kezeléssel.
Az ide kontroller helyett inkább arra figyelj, hogy déli hídba integrált, nem PCI-on becsatlakozó, és normális minőségű hálókártya legyen benne. -
Lomos
aktív tag
Hali,
az a helyzet allt elo, hogy fileservert kene epitenem. A legfontosabb a folyamatos es jo halozati kapcsolat es a gyors filekezeles. Az elso problemat megoldom, szoval nem is igazi problema, viszont nem vagyok biztos, hogy milyen alaplapot valasszak. A platform akar intel, akar AMD lehet, bar a szivem az AMD fele huz, de minden jo megoldas szoba johet.
Tehat olyan alaplapot keresek, valami kozepes arkategoriabol amelynek jo az IDE kezelese.
Bar gondolkoztam RAID1-ben is, ilyenkor egy kulso vezerlovel (Adaptecet neztem ki, espedig az 1200A-t) nem nagyon szamit az alaplapi ide.
Velemenyek, tapasztalatok, otletek?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest