Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
jójó, azért akkora adattömeget már valami video vagy nagyobb cucc mögé kódoltatnám.
Mondjuk így meg bazi nagy lenne a file mérete...
Esetleg a windowsos titkosítást próbáltad már? Én egyszer jól megszívtam vele, titkosítottam egy mappát, wint újrahúztam és a kulcsot meg elfelejtettem előtte lementeni... Tökre használhatatlan lett a könyvtár
[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
akkor szvsz kraftxld által említett megoldás lenne számodra a legmegfelelőbb. valamilyen tömörítőprogival csinálsz egy jelszóval védett önkicsomagolós fájlt. Ehhez nem kell a megbízódnak programokkal vacakolni, csak rákattint, beírja a jelszót és már csomagolódik is kifelé.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged