Új hozzászólás Aktív témák

• kismozso

csendes tag

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igazából arról lenne szó, hogy nagyobb méretű fileokat szeretnék átküldeni a megbízóknak. Mivel ezek céges anyagok, nagyon nem szeretném hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az adatok. Eddig azt csináltam, hogy letömörítettem, és e-mailben küldtem el. Viszont mire 200 Mb-ot 4 MB-os levelekben elküldök, kinő a szakállam. :) Léteznek ilyen feltöltő oldalak mint pl a www.toldacuccot.hu de nekem ezzel csak az a bajom, hogy nem védi semmi a feltöltött adatokat (csak a link - vagy ez elég?). Ezért gondoltam arra, hogy talán ha feltöltöm egy ilyen oldalra, titkosítva az nekem jó megoldás lenne. Viszont olyan megoldás kell, hogy könnyen visszanyerhetőek legyenek a feltöltött adatok kezdő felhasználók számára is. Ezért volna jó valami önkicsomagoló megoldás, amihez tulajdonképpen semmi nem kell.
    (ezt most csak én találtam ki, de létezhet olyan titkosítási mód, hogy amikor a kódot kéri, akkor bármit elfogad, és a megadott kód szerint visszafejti az adatokat, de nyilván valóan csak értelmetlen valami lesz csak belőle. Ezt azért gondolom, hogy jó módszer, mert ez megnövelné a visszafejtés idejét persze a jogosulatlanul próbálkozók számára)

VAGY ha valaki tud olyan megoldást, amivel ezt a problémámat meg lehetne oldani, azt szívesen veszem. (sajna FTP és saját szerver üzemeltetését nem tudom megoldani, tehát ezt ne írjátok megoldásként :( )

Előre is köszönöm mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák