- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Van valami infó az új jelszóról amit beírt? Össze-vissza nyomkodott vagy valami értelmes csak elfelejtette? (Utóbbi esetben javaslom a szótármódszeres kódfejtést vagy alternatívának a kínvallatást...
)
Mert ha tudjuk hogy pl. 5 karakter a jelszó, és csak a billentyűzet bal oldalát nyomogatta, illetve nincs benne spec. karakter (csak magyar abc + számok) akkor simán lehet esély egy brute force-ra, de ha 16 karakter és közben véletlenül megnyomogatta az Alt-ot meg a Shift-et akkor felejtsd el, hacsak nem tudsz egy kis gépidőt szerezni innen valamelyikre: [link].
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Nekem csak egy nálam 3 évvel fiatalabb húgom van, de a saját káromon már megtanultam, hogy csak akkor vagyok biztonságban ha külön gépeink vannak, jelszóval van védve a BIOS és az XP is (az XP egy perc után kódolt képernyővédőre vált arra az esetre ha pl. ki kell mennem a telefonhoz), a ház oldala le van zárva, és minden, ismétlem MINDEN fontos adat megvan jó minőségű DVD-n, az igazán fontosak (családi fotók és társai) két példányban két külön vinyón és két példányban DVD-n, abból az egyik tűzálló széfben, két kerülettel arrébb.
-
zsiga667
addikt
Gyorsan utánaolvastam ennek a proginak, 160bit-es kulcs... a jelszó nélkül esélytelen. Részvétem.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest