- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
nálam mostanában sokszor meccs közben (!!!) fordul elő, hogy konkrétan ha az ellenfél támad, elkezd automata módon váltani a játékosaim közt védekezés közben, nem csak akkor ha "szabad labda" vagy levegőben lévő labda van, hanem kb minden passznál. Egyre nevetségesebb ez a játék
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Gaborz1
senior tag
Mérgemben el is vertem 300k zsetont trade csomagokra, teljesen feleslegesen.
Ettől nem is csinálhattál volna rosszabb dolgot, illetve max akkor ha fifa pontot veszel.
Nem szabad pakkot venni zsetonból, nagyjából soha.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
gjoe
addikt
Prime az amazon elofizetes. Havonta kapsz ingyen csomagot, meg még pár tucat játékhoz kiegészítőket.
Benne van a prime video is, valamint ha rendelsz amazonrol akkor néha kedvezmények.Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen vén társaság van, azt hittem itt az emberek nagy része huszon éves.
Lassan nyithatunk valami nyugdíjas kocsmaforumot. -
Hazli17
aktív tag
Angolban Boraslegend-nek vannak jó videói, meg is mutatja mikor mit kell nyomni.
magyarok közül én rekál-t vagy cristijan-t szoktam nézni nekik is vannak magyarázó “oktató” videóik is.
Mondjuk a szögleteket az utolsó patchel eléggé ellehetetlenítették. Kivédekezésre meg a jobb gombát lenyomva kihozod a kapust és lehúzza/kiüti a beadott labdát.az, hogy van egy kezdő felállás az a legjobb chemistry miatt van. Pl valaki csak “cm” tud lenni, ezért indulsz egy 4-4-2ben és ingame cdm-ez vagy cam-ot fog játszani 4-1-2-1-2ben.
a gép ellen csak a gyakorlás segítaz, amikor meg minden is az ellenfélhez pattan és nem tudod levédekezni, az lehet kapcsolati probléma is, de lehet a taktikád, illetve a védekezésed nem jó.
még biztos a többiek is mondanak ezt azt.
a felállást magadnak kell kitapasztalni. Nekem pl csak a 4-1-2-1-2 ami igazán bejön. -
Hazli17
aktív tag
Most pontosan meg nem mondom, de a fifa menüben; talán a settingsen belül valahol van egy ilyen tutorial szerű rész, ahol le van írva pontosan, hogy melyik gombilletve gombkombináció mit csinál. Lebontva támadás/védekezés/cselek/gólörömök.
de kérdezz nyugodtan, ha konkrét dologra vagy kíváncsi, hátha tudok/tudunk okosat mondani.
védekezésnél egyébként egy plusz embert az r1/rb lenyomásával tudsz a labdásra hívni. De maga a lerohanás az valami pressinges taktika lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs