Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
válasz Sandros112 #2035 üzenetére
Direkt szopat, mindig is így volt mindig is így lesz.
-
EA's hit
őstag
válasz Sandros112 #3623 üzenetére
-
EA's hit
őstag
válasz Sandros112 #4162 üzenetére
Fifától teljesen függetlenül írtam. A játékban nem zavar, a valóságban hülyeség.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Sandros112 #4670 üzenetére
Jogos észrevétel, viszont én fordítva fogom csinálni. Először elnyitok mindent, és majd annak függvényében megy a cserebere.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Nandinagy
addikt
válasz Sandros112 #8355 üzenetére
Erősen túlzásnak érzem mikor Gabrielnek idén volt 8-10 olyan hibája amiből gólt kaptunk A szezon elején a 8 kapott gólunkból 6ról ő tehetett.
-
Nandinagy
addikt
válasz Sandros112 #8536 üzenetére
Nyilván, de szerintem utoljára ilyen kevés cselt akkor használtam mikor a bridge meg nutmeg menő volt 21ben talán. Konkrétan minden csel szar a stepoveren kivül azt meg ő is tudja. Szóval simán működhet.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
marcess
senior tag
válasz Sandros112 #10167 üzenetére
Nekem 12-13 lenne a max ha tolnám végig, de velem ugyanez volt. 5-1 volt aztán 6 olyan meccs, ahol közöm nem volt hozzá. Én ezt elfogadom, sőt ezen jobban túl is teszem magam mintha a gép veret meg, simán kilépek és kész. Utolsó kettő meccs kellett a 11hez, ami végül még is lett egy Todibo-Clauss-Samba, és egy Todibo-Clauss- Samba pickekhez packokban semmi, így nekem ennyi volt a ligue 1 persze a cupot letolom meg a garantáltat megcsinalom. Ha esik valami psg-s akkor kiveszem Kimpembet, ha nem akkor nem változtatok.
-
toxicjew
addikt
válasz Sandros112 #10358 üzenetére
Én is értem, hogy mi a baj, ezért írtam, hogy védhető amit csináltak. Elbasztak vmit, amiből olyanok profitáltak, akik papíron meg voltak tévesztve. Nem lenne ekkora felháborodás (nem részemről, engem hidegen hagy, 5 év alatt ez a 300. ilyen eset) ha ez lett volna az első. De mint itt is, úgy általában függők tolják ezt, régóta, így túl sok faszságot éltek már át. Úgyhogy ja, tudjuk, hogy szar, rendszeresen igazságtalan, de mégis itt vagyunk és panaszkodunk. Így néz ki ez a fórum
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
gjoe
addikt
válasz Sandros112 #11239 üzenetére
Néztem pár nyitast abból a pakkbol. Nagyon levan húzva. Kb minden tizedik ilyen pakk tartalmazott promó lapot. Nekem nem kell 20 db 84es lap. Inkább kroos.
-
losilee1337
aktív tag
Ezt meg olvasni is rossz nem,hogy megélni sok ilyen nyitas sorozatom van volt nekem is.
Psn id: HungaryLosi
-
EA's hit
őstag
Akkor csak engem kedveltek az elmúlt 24 órában az EA istenei, fura, általában fordítva szokott lenni
-
Aguinaga
őstag
válasz Sandros112 #11828 üzenetére
2400?!?
Aztak*rva, nekem 781 meccsem van vele csak, igaz, pár hete már nincs csapatban.PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz Sandros112 #11828 üzenetére
IIInkább arról van szó hogy ahhoz képest mennyi a különbség árban egy tt Vieira meg Vanja között semmi jelentős különbség nem lesz eredmények szempontjából. Természetesen futball történeti jelentőségük más de ez a wl rivals meccseken nem számít meg ha tiszteled szereted megteheted hogy meglegyen akkor abszolút megértem. Tavaly egyből raktam ki az sbct én is végig a kezdőben volt sztem futties promig (rózsaszín lapok lehet nem így hívták). Nagyon szerettem.
Valszeg 11 winnél többet pro teammel se csinálnék legfeljebb nagyobb eséllyel lépnek ki hamarabb
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sirandrish
legenda
válasz Sandros112 #12348 üzenetére
Elvileg nincs, de megnézem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sandros112 #12348 üzenetére
Mindenkit ujra beraktam a csapatba...ugyanaz. A Futties nem megy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz Sandros112 #13252 üzenetére
Grat. Next gen?
-
Woodslave
félisten
válasz Sandros112 #13252 üzenetére
Hülye kérdés egy 20-0 után de Zidane hozza neked ami elvártál?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest