Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santana01
aktív tag
Most végre megérte ki rakni az Ikon uppot.
[kép]
Az a vicc,hogy rezzenéstelen arccal néztem végig a nyitást annyira kikészített előtte a Homegrown és a Draft. Ki sem akartam eredetileg rakni a csomagot de úgy voltam vele ,hogy akkor legyen megfejelve egy jó gyenge nyitással.Holnap jobban fogok örülni neki
-
Kristof_94
nagyúr
Lenyomtam ma az első 10 meccset, sajnos csak 6 győzelem jött össze. De megint nevetséges meccsek voltak, tele rommá tolt, scriptelt németekkel, ahogy mindig is. Hiába találom el 3-4x annyi alkalommal a kaput, ha minden neki kedvez, minden nyomorult szerelés után oda pattan a játékosa elé. Remélem holnap összejön még 5 győzelem és megvan a 11. Lassan szerintem el fogok kezdeni a totsra gyűjteni. Nem is tudom minek nyitottam ki tegnap azt a pár csomagot. Egy 86-os Torresert...
Aminek viszont örülök, hogy Isak továbbra is szórja a gólokat. Lassan megkapja a +1 upot és ha a Newcastle nem kap ki a következő 2 meccsen, akkor a 4. upgrade is meglesz. -
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #8293 üzenetére
neked hány ikonod volt amit duplikálhatott?
Mindegy, így most kiraktam Keane lapját. VÉgülis Unitedes...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Ikon pack dupli 94 garrincha
nyilván ne adott volna másik brazil ikont
-
bodnar123
őstag
Kiraktam az icon csomagot. Duplicate prine Beckham. Sok esély volt rá kb 150 lapból elralálnia abból 3ból ami megvan. Fogy a quick sell recoverym...
-
EA's hit
őstag
válasz
mr.dana #8284 üzenetére
Mondjuk pont az ilyeneket éri meg bedobni valami sbc-be. Nézel valami sbc-t ami 1-2 olcsóbb teamért ad valami jó foddert (pl. 88-as Pedro asszem egy 86-os teamért), belerakod ezt a 2 duplát, feltöltöd 83-as lapokkal, és gyakorlatilag ingyen van egy 88-as lapod foddernek. Mégiscsak jobb, mint eldobálgatni a dupla lapjaidat.
-
mr.dana
aktív tag
van egy 87 os meg 89 es duplim .. nincs erre még mindig semmi megoldás , hogy nem akarom , csak kamura eldobálni őket .. így viszont nem tudom nyitni a többi - van vagy 15 pakkot ..
asszem már tavaly is kérdeztem a 22 - ben .. ( mert ok hogy kisebbeket "bedobja az ember vmi sbc be ) -
EA's hit
őstag
Ezt a fantasy Kinget próbálta már valaki? Kiraktam a hero picket, ő érkezett belőle. Elsőre nem örültem, de jobban megnézve kb. egy az egyben base Lúcio, ráadásul a Spurs mai győzelme miatt fejlődik is egyet. Mivel tegnap kész lett Cruyff, aki Mbappé helyére került be a csapatba, mennie kell Ramosnak is a kezdőből, mert csak 1 chemet kapna Bampé nélkül. Ramos helyére pedig pont jónak tűnik ez a King.
-
toxicjew
addikt
Most nézem amúgy, hogy ez a Keane kb minden statban jobb, mint WC Vieira. Próbálta már vki? Jobb lehet, mint a francia (akit amúgy még mindig imádok)?
-
Szjoci27
tag
-
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123 #8268 üzenetére
Hát nem tudom. Én ha rage quitelek akár egy meccsről is, akkor boritèkolatóan 15-20 meccsig kretènnè válik a csapat.
Egyébként azt kell, hogy mondjam, több, mint zseniális, hogy 10/10 alkalommal 31 pontom van a kvalin. Elképesztő, mennyire profin lövi be a matchmakinget a játék.(Lenne erre is elképzelésem, de nyilván teljesen tudás alapon nincs egyszer sem eggyel több leadott játèk, vagy egyszer sem megy egy győzelemmel vagy vereséggel másképp a jàtèk.)
Most újabban az is észre vettem, hogy sokszor úgy “kedvez” a játék az ellenfelemnek, hogy elkezd szakaszosan kihagyni a sprint, vagy egyáltalán nem sprintel. Már minden meccset úgy kezdek, hogy újra beállítok mindent, mégis sz@r. No mindegy, annyira nem bír már meghatni, mert a lenti példa alapján nincs miért gürizni jobb eredmènyért, tök mindegy miből nem ad semmit. A jobb lapok érdemlegesen pedig úgysem vàltoztatnak semmit a játékom menetén, vagy az elért eredményeken. -
Nandinagy
addikt
Nekem az 500fifa pontos packbol kiugrott az uj Robi Carlos
mostmar van 3 lb-m(Capdevila,Zinchenko,Carlos). Capde meg fontos linkeket adott de wl utan beepitjuk megis csak Roberto Carlos 5 skillel
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Kristof_94 #8269 üzenetére
Köszi meg az object miatt annyi reward meg pack volt nem fél el egy sorban
picit többet vártam de mind1.eladhato totw packbol 84 85 volt a csúcs és 81es 4db ...92pickelt benzámára kiváncsi leszek mit tud
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89 #8265 üzenetére
De zsetonban ez nem rossz. 100k fix, plusz 3 totw csomag, ami megint 100k. Grat hozzá!
-
bodnar123
őstag
Tegnap letoltam későn a wl-t, hogy ne maradjon ki. Könnyített pályán. Első 6 meccset leadtam, aztán 12 meccsből meglett a 11 win. Majd a maradék kettőt szintén leadtam. Az a 12 meccs olyan könnyű volt, a legtöbbnek kb egy félidő után vége volt. Így nagyon gyors, stresszmentes. Perzse a 14 nem lehet meg, de mivel ad többet. Szinte semmivel, és amúgy is kevés rá az esélyem. A rewardból jött 92 lahm trade (kb mindenkinek kiszórja a játék) meg két 88 if eladható. Egy 250ezret tuti hozott ez a wl. Ez a promo jó szar, bár sokan nyithatnak egy olcsó ikont,a többire meg pont annyira nincs esély, mint a többi promonál.
-
EA's hit
őstag
Ennek az új, 95-ös Del Pieronak az ára szerintetek meddig eshet? Totál meglepődtem hogy már most is csak 2,3 millió, nekem a tegnapi Cafú nyitással van kb. 1,3. Del Piero az abszolút mindenkori kedvencem, ezzel az 5-5-tel és ilyen statokkal kötelező a csapatomba, jó lenne ha lejönne az árából még ~1 milla
A 88-as lapja mondjuk be is szivatott, momentsben kiszedtem egy 15 csillagos 83+ picket, amiben ő volt, egy pillanatra már elhittem, de csak a 88-as
Packokból meg egy új hero Donovan jött még este, hát őt 60k-ért is nehéz volt elpasszolni
-
|AP|
veterán
tegnap kivettem a 2x84x20-at, az elsőből ide is jött egy Casillas.
Nem tudom mennyire használható, de legalább promóKezdőbe nem fér be.
A második már szarabb volt, abból semmi említésre méltó. Jobb ötlet híján belekezdtem a Cruyff SBC-be -
Santana01
aktív tag
Én is le nyomtam az éjjel. 18-ból volt 12 Win aztán az 19.-ik meccset bújtam így le adtam az utolsót. Nagyon szorosnak éreztem szinte az összes meccset,jobb játék tudással és kicsit erősebb csapattal simán meg tudott volna lenni a 14.
Rewardok kritikán aluliak..az összes WL-el kapcsolatos csomag pick adott két Verattit és ég Trentet,többi messze alatta.Aztán megvolt az eddigi legpatkányabb ellenfél is..el indul a mérkőzés, félre húzza a kapusát ,be enged egy gólt. Várom lépjen ki de semmi,el kezd játszani. Játszottam én is de nem volt fogalmatlan,próbáltam még gólt rúgni de nem ment. 43. perc körül egy kontrából rúgott egy gólt,azonnal megállította és ki lépet. Már azokat is f@asznak tartom akik csak simán ki lépnek az elején anélkül,hogy le adják de az ilyen szellemi hulladékkal aki el rabol az én időmből 6,7 percet csak úgy tudnám,hogy mit kellene csinálni..
-
TrueGooner
senior tag
EA Sports FC logo, bővebb infók Júliusban: [link]
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #8261 üzenetére
Grtulálok, az nagyon szép teljesítmény.
Lejátszhatod az enyémet isnekem elég lesz egy 11 win is.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Befejeztem wlt összejött az első 20-0 eddig 19 volt a maxom az átlag 16-18 közt szokott lenni..
Tapasztalatok:a draft rewardból nyitott eladható guimarest (800k) nemadom el iszonyat stabil kp nincs eladott labda erős van tempó is Thuram mellé extra jól cselez és a lövések is meglepően jók nemtudok róla rosszat mondani szerencsére van 4 brazil ikonom így 2chemen tud működni a csapatban eléggé kikerülhetelen pont.
Rewardok nekem csalódás ehez képest de nem olyan rossz pickek 86-88 rating és egy 92 benzema.
Összes többi a 20wines objectel együtt 92 lahm új kártya egy 86 torres új kártya és pár inform meg nagyobb fodder 88 ratingig...
Összeségében örülök első nagyobb siker éreztem is hogy nemtudnak megfogni jól ment tényleg.Viszont rewardok semmivel nem adtak jobbat mint mondjuk 3 winnel kevesebbért.
Mindenkinek sok sikert hajrá srácok sok sikert. -
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam a hero picket, Papin/Campos/Jaber. Erre nem igazán tudok már mit mondani...
Utána kivettem a 85*10 csomagot a swapból, jött pár jó fodder meg egy szívatós 86-os Torres. Hülye voltam, mert az eddig is sz*r hero pick helyett inkább el kellett volna kezdeni Keane-t... -
gjoe
addikt
Látom másoknál potyognak az ikonok. Gratula.
Szerintetek xabi Alonso helyére érdemes lehet kirakni ezt a keane sbc-t?
Nem érzem a késztetést. Jobb a def, de gyengébb a lövés. -
EA's hit
őstag
Köszi. Én eladom, több okból is. Egyrészt Cuadrado annyira kurvajó még mindig RB-ben, hogy talán még akkor sem cserélném le, ha untrade jött volna Cafu (jó, akkor azért valószínűleg igen, de nehéz szívvel). Plusz coinnal finoman szólva sem vagyok eleresztve, 40k-ról indultam neki a wl-nek, szóval ez a 1,5 milla ez jól jön
Így be tudom fejezni Cruyffot (már csak 2 team), és agyalhatok a coin sorsán, de szerintem bd Puskásra fogok nekiállni gyűjteni. Vagy esetleg egy toty Modric Pogba helyére, még meglátom. Kellemes gondok, végre egyszer
-
-
bodnar123
őstag
Én is kinyitottam. Egyetlen promo lap se jött. A második 84x20ban két 87 volt a csúcs... Hát sokmindenre nem lesz elég. Az elite reward sem adott semmit. Talán két 85 foddert. Ahogy én megfigyeltem, nekem pénteken már soha nem ad semmi promo lapot. Nem tudom hova vannak lehúzva a csomagok.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem akkor meglett mind, nem is volt olyan vészes. Tegnap kivettem Shearert, így 13 marad, még nem tudom mi legyen belőle. Jó lett volna az a 15 tokenes pick...
-
bodnar123
őstag
Ezer hála a szemfüles ségért. Azt hittem, hogy valamikor jövő héten kénytelen leszek silverezni. Ki mikor veszi (vette) ki a fodder csomagot? Még ma 7ig, vagy az új promo alatt? Nekem a bajom, hogy ma max egyet tudnék mert tele leszek duplicate 84el...mibe ölöm bele... Ebbe a hero pickbe tuti nem kéne.
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #8232 üzenetére
Nekem van meg 5...
-
evibly
senior tag
Moments szekcióba bekerült egy swap token nulla csillagért, vegyétek, vigyétek
-
bubuska10
senior tag
Most futottam bele egy hírbe (FutSheriff twitter), gondolom még nem volt: az EA Sports FC 24 Ultimate Team játékosai között lesznek csajok is.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #8225 üzenetére
Meg jo hogy neked se esik semmi soha
1 KLUIVERT se esik nemhogy 3...
Tobbirol nem is beszelek -
Kristof_94
nagyúr
Na, az előbb valami 1 lapos csomagból jött egy 5 sm Guendouzi, untrade. Utána meg egy eladható Lewa...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #8223 üzenetére
De holnap már új promo
Új promoban adnának ki birthday packokat? Az, hogy kódokban vagy futbinen mivan nem igazán érv. WorldCupnál 60 db volt azt 54 jött
Future starsnál is kevesebb jött. Több még szerintem sosem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #8220 üzenetére
Ahogy nézem nem jött be sajnos. Akkor úgy néz ki ez volt az utolsó token.
-
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8216 üzenetére
De legalább jó fodder. Ide csak a 87-es gold duplak jönnek maximum.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Van olyan oldal, ahol rá lehet nézni a FIFA-zókra, hogy pl. ki mennyit pénzt költött vagy sem a játékosaira?
Köszi! -
seedorf88
tag
Megvan a 30 token nem tudom, hogy kinyissam most a fodder csomagokat vagy várjam meg a pénteki eventet. Ha annyi lesz amit kiraktak akkor sok esély nincs belőlük nyitni valamit.
Az mondjuk érdekes, hogy Seedorf-ról semmi hír lesz-e benne, pedig ha valaki akkor ő érdemelne egy ilyen lapot 3 különböző csapattal nyert bl-t. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
WhiteAngel89 #8205 üzenetére
Engem a loan kártyája annyira nem győzött meg de gondolkozom rajta
-
eM'82
addikt
Jó ez az új chem-rendszer, de vazze nem lehet a Serie A-ban játszó Pedrónak, egy spanyol állampolgárságú, Serie A-s edzővel, valamint még 2 spanyol játékossal csak 1 darab vacak chem-pöttyöt adni. Röhej.
Lehet kirakom Rivaldo-t, korábban nagy kedvencem volt.
Ti TOTS-ra rakjátok most már el a pakkokat vagy a mostani promónál ellőttök párat?
Félek az ikonok/hero-k miatt nem lesz túl sok érdemi nyitás, csak TOTW-k, meg MOTM-ek. -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #8204 üzenetére
rakd ki rivaldot
nálam mostanában mindent belő
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Bakker köszi a tippet énis észleltem megnéztem de ez nemjutott eszembe....más kérdés érzi e azt valaki hogy mbappé nemjó annyira most?kajak mondom napok óta gyengébb meg pontatlanabb..már ott tartok visszarakom etot a kezdőbe ..És ellenfeleknél is észrevehetően rosszabb lett.Valamit nem értek vele kapcsolatban eddig ő meg toty dinho parádézott most mindent kihagy mellé lövi...
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #8200 üzenetére
ezek a kontroller elállítódások rendszeresek.
Én mondjuk eddig úgy vettem észre, hogy SB és online meccs közötti ugrálásnál állítódik el. De most már rá fogok nézni a kupáknál is.Volt már olyan, hogy azért volt kretén a csapat, mert pár dolog el volt állítódva.
Viszont ezekben a kupákban simán van olyan is, hogy minden beállítás stimmel, mégis minden játékos lemegy bronzba...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest