Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Kipróbáltam én is ezt az efootball pest, papíron jól hangzik az egész koncepció, pár észrevétel 3-4 óra játék után:
Ezeknek a free játékoknak mindig van egy olyan hátránya, hogy próbálnak valahogyan minél bonyolultabb menürendszerrel, felépítéssel rendelkezni, hogy már maga a játékos se igazodjon el benne és beleszaladjon valami fizetős felületbe. A genshin impact is ilyen a végtelensok menüjével, almenüjével és pont ezt éreztem a pes feltelepítése után is!
Itt is mi van kéremszépen, úristen, a my club vagyis pes féle ultimate team felületen belül megannyi különböző menü van: egy konkrét football manager van beleültetve a játéba, lehet scoutolni, managereket igazolni, nekik saját taktikájuk van, rábízni a meccseket managerre, de ez tényleg csak ami hirtelen eszembejut, pörgettem a menüket és azt hittem soha nem érek a végére annyi minden van ott..... érdekes ezeknél a free játékoknál valahogy soha nem a letisztultságot, átláthatóságot veszem észre, biztos ez is egy üzleti model/döntés nem tudok másra gondolni. Olyat nem találtam meg benne, hogy pl. hol lehet a meccsek idejének hosszát növelni...
Szóval így menüszinten nekem full átláthatatlan az egész, ehhez képest a fifa nagyon durván letisztult.
A meccsek meg, ahogy itt elhangzott már korábban, valahogy nehézkesek, olyanok, mint egy jó dagonyázós nb1... vannak benne jó dolgok, animációk a fifához képest, de az összkép, maga a játékélmény a fifánál számomra jobb. Mondom ezt úgy, hogy 1 éve nem fifáztam, de ezután egyből felraktam azt is és ááá nagyon kellemes volt! Olyannyira, hogy ma folytatom is, így a pes fényében tisztára kedvet kaptam hozzá.
Annyival letisztultabb, jobban játszatja magát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyival letisztultabb, jobban játszatja magát...