Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A híradástechnika furcsaságai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Bekapcsolódva ez nekem sem egyértelmű.
Szóval megszerzel 1200 pontot rivalsban amivel regisztrálhatsz a play offra. ( Amúgy kapsz wl eredmény után is pontot, szóval ez eddig nem nehéz) Ott 9 meccsből 5-öt nyerni kell a hétvégi wl-hez. Aztán ott van 20 meccs. Addig tiszta, hogy ezt minden wl-hez meg kell csinálni (a 9/5-öt ami úgy nagyjából megfelel a gold2 szintnek) de ha nem sikerül akkor bukod a pontot és cserébe nem kapsz semmit, mert ez nem rivals még nem is wl.
Szóval ez igazából maradt 29 "wl" meccs amiből 9-et hétköznap kell lejátszani és lehet, hogy semmi rewardot nem ad.
A fentieket említve, a play off nem rivals alapján lesz, hanem összeengednek mindenkit, mint a régi wl elején.
Nekem nem szimpatikus az új rendszer, mert a heti meccsek száma nem csökkent, plusz én utálom a nyerj meg ennyiből ennyit érzést.
Ez egy kicsit összevissza lett, de ha jól értelmeztem akkor egy koca réteget ki akartak vonni a wl-ből, ami ha nem sikerül a play off akkor elég lehangoló lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs