Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
everest140
üzenetére
A játékmenet pont, hogy teljesen más. Konkrétan az animációk olyan szinten lassúak, hogy a cseleknek nincsen értelme. Itt adódik a kérdés, hogy a védelmet hogy fogjuk áttörni? Egyébként a játékosok mozgása meg tolódása hátul javult az előző évekhez képest. Más kérdés, hogy van-e szükség még jobb AI defre...

A rengteg új kapusanimációból annyit láttam, hogy máshogy vetődve nem védett lófaszt sem
Az az egy nyugtat, hogy azért itt mégis csak a világon 2 top10-es játékos játszott tehát azért a védekezést ennyire nem lesz nehéz áttörni. De ha ez a tekerős marhaság lesz, az ugyanaz mint a 19 elején.Azt amúgy nem tudom, hogy a hipermotionnél mit vártatok. Realisztikusabb animációk vannak lövésnél,passznál,labdaátvételnél aztán kb ennyi. Bár itt azt a two touch systemet nem láttam de majd úgyis kiderül mik lesznek.
Előbb trialt fogok játszani addig nem rendelem elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest