Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
válasz
[FH]bekem
üzenetére
madj egyszer rászánom magamat és belemélyedek a PES-be. Amúgy nem vagyok fifa megszállot
pl. a 2002-03-04 nem tetszettek. Ez a mostani nem rossz. Nemtom mit értesz 5 fajta gól alatt...ha kreatív az ember (én az vagyok
),akkor azért lehet látványos akciókat vezetni...szoktam is. Ez a ''tök mindegy melyik játékossal lövöm úgyis bemegy ha jókor jó helyről lövöm'' sem igaz. Én csak a Juvéval játszom....és ott Ibrahimovics-al közel nem tudok olyan eredményes lenni mint Del Pieroval vagy Trezeguet-vel.....és ugyanez a helyzet a többi posztnál is...nem mindegy melyik játékos a pl. a középső védő!!!
u.i.: PC Guru
kb. 6 éve még előfizető voltam
...de rég volt már....öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl. a 2002-03-04 nem tetszettek. Ez a mostani nem rossz. Nemtom mit értesz 5 fajta gól alatt...ha kreatív az ember (én az vagyok
),akkor azért lehet látványos akciókat vezetni...szoktam is. Ez a ''tök mindegy melyik játékossal lövöm úgyis bemegy ha jókor jó helyről lövöm'' sem igaz. Én csak a Juvéval játszom....és ott Ibrahimovics-al közel nem tudok olyan eredményes lenni mint Del Pieroval vagy Trezeguet-vel.....és ugyanez a helyzet a többi posztnál is...nem mindegy melyik játékos a pl. a középső védő!!!