Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
Én most épp a Lazio-t irányítom a 3. évemben(lassan haladok
) és Pro-ban játszok. Most már kezd egykét dolog qrvára idegesíteni:
-nem lehet szabályosan becsúszni...mert a bíró mindent lefúj+sárga lap....én mérgemben már csak röhögök mikor a lassításban is kitűnően látszik,hogy először labda aztán a láb elütése történt
- a passzolásnál is néha elképedek...bár lehet az a baj hogy bill.el nyomom, de az azért durva mikor a 16-oson belül a mellettem lévő csatárnak passzolnék a LEfelé gombbal....akkor ha úgy érzékeli hogy van középpályás a közelben akkor annak adja vissza
hogy rohadjon meg!!!!
- ja meg a másik: elképesztő hogy ha a gépi játékos elesik akkor az egytized másodperc alatt feláll és rohan tovább....az enyém meg mint egy beteg ember tápászkodik fel a földről
- A gépi játékos bármilyen szorongatott helyzetből a háta mögött 40 méterre levő társának centi pontossággal tud passzolni!!! ANYÁDAT! Ja és ezt nem a Juve hanem egy 2 csillagos p*cs teszi a Modenából(meg a többiből persze
)
Amúgy pedig ez egy annyira jó gém hogy hihetetlen...csak kár ezekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és Pro-ban játszok. Most már kezd egykét dolog qrvára idegesíteni:
hogy rohadjon meg!!!!