-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8 #32271 üzenetére
Nekem csak 3 meccset volt időm tolni. Az elsőn vezetek 1 góllal a 2. félidőben, megáll a játék és kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat valakinél, szerencsére nem kaptam DC-t, de a győzelmet sem. Korrekt. Utána nyomtam még 2-t, az egyik 6-0 lett, a másikat asszem 5-3-ra húztam be úgy, hogy a gyerek 3-1-re vezetett ilyen IF Firmino, Son, Salah hármassal, mögöttük a szokásos Bakayoko. TOTS Benatia és Azpi esélytelen volt ellenük. Behozta Jesust, aki úgy elvette TOTS Savictól a labdát, hogy utóbbi azt sem tudta melyik bolygón van... Ezután végigszlalomozott a kapu felé és csak szerencsével nem lett gól. Éljen a FUT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest